Landjuweel lanceert:

Nieuwe consumentensite over aardappelen

Sinds kort kunnen consumenten alles vinden over aardappelen op de nieuwe site www.lebistroaardappelen.nl. Deze site bevat informatie over de rassen, teelt, voedingswaarden en bereiding van aardappelen. Daarnaast is er een divers aanbod aardappelrecepten te vinden. Landjuweel B.V., leverancier van gesorteerde, gewassen en verpakte aardappelen, heeft de site ontwikkeld. 

Het afgelopen jaar is het assortiment van Le Bistro aardappelen uitgebreid en dat vroeg dan ook om een duidelijkere positionering. Joeri Wulff, commercieel manager bij Landjuweel: “Voor onze traditionele rassen hebben we het merk Jongens van de Klei. We merkten echter dat de consument steeds meer vraagt naar kleinere verpakkingen en exclusievere aardappelen. Luxe en gemak staan steeds meer centraal. Vandaar dat we ons merk Le Bistro verder hebben uitgebreid.”Le Bistro 
Onder Le Bistro vallen verschillende productlijnen: seizoensaardappelen, "aardappelen speciaal voor…" (dit zijn stamppot-, friet- en snelkook aardappelen) en kleine culinaire aardappeltjes. Joeri: “Le Bistro aardappelen zijn speciaal geteelde rassen en lenen zich goed voor heerlijke gerechten met verfijnde smaken. Ze sluiten aan bij de sfeer van de kleine Franse bistro’s. We zien het als een sympathiek merk dat oorspronkelijk aanvoelt en van bijzondere kwaliteit is."

De verpakkingen voor de Le Bistro-aardappelen zijn ontworpen door het ontwerpbureau Iconic Design en de recepten en foto’s van de gerechten op de nieuwe site zijn ontwikkeld en gemaakt door foodblogger Andrea Tegel van anniepannie.nl. Daarnaast zijn Le Bistro aardappelen nu ook te vinden op sociale mediakanalen.

Voor meer informatie:
Joeri Wulff
Landjuweel B.V.
T: 0595-454246
commercie@landjuweel.nl 
http://www.lebistroaardappelen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.