In Griekenland is de oogst van ARRA 32-druiven begonnen

"Onze pitloze blauwe ARRA 32-druiven worden van week 39 tot week 45 geoogst. Het ras is ook wel bekend onder de naam ARRA Mystic Dream. De vooruitzichten voor dit laatrijpe ras zijn in deze tweede oogst uitzonderlijk goed en het fruit heeft een uitstekende intens blauwe kleur."

"Met een brix van 18 kan deze druif lang aan de ranken blijven hangen. Onze ARRA32-druiven hebben prima maten van 24 tot 26mm en zijn bovendien lang houdbaar. Dit betekent dat ze de lange reis naar het winkelschap met gemak kunnen doorstaan. De omstandigheden in onze Griekse boomgaarden zijn ideaal voor de druiventeelt."

"In 2018 hadden we onze eerste oogst van dit unieke nieuwe ras, dat grote sappige druiven geeft. De verwachtingen voor het seizoen 2019 zijn dan ook hooggespannen."

Uitstekend Grieks seizoen
"In navolging van dit succes zal het ras ARRA 28 vanaf week 44 worden geplukt. ARRA 28, ofwel ARRA Passion Punch, is een sappig druivenras dat eveneens grote vruchten geeft."

Voor meer informatie:
Jupiter Marketing
Tel: +44 (0) 1952 822 200
Email: sales@jupitermarketingltd.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.