JEM-id

"De nieuwe GreenCommerce aanpak versterkt AGF-bedrijven"

"Al jarenlang zorgt JEM-id met GreenCommerce ervoor dat bedrijfsprocessen in de AGF-sector op efficiënte wijze worden geautomatiseerd. Door de jaren heen zijn er steeds nieuwe modules ontwikkeld die als uitbreiding op de standaard GreenCommerce werden aangeboden. Vanwege het grote aantal aan modules heeft JEM-id besloten om deze te bundelen tot modulepakketten met als doel om gebruikers nog makkelijker, sneller en minder foutgevoelig te laten werken. Met de introductie van de pakketten wordt de efficiëntie en effectiviteit van GreenCommerce naar een hoger niveau getild", aldus JEM-id. 

GreenCommerce gaat met de introductie van de pakketten mee in verandering en verbetering van de (digitale) AGF-sector. Het doel van de nieuwe aanpak is om gebruikers te helpen nog meer uit hun GreenCommerce te halen met als gevolg efficiënter te kunnen werken.

GreenCommerce
"GreenCommerce is het ERP-systeem voor bedrijven in de AGF-sector die bedrijfsprocessen op een efficiënte en effectieve manier willen automatiseren. Vanuit jarenlange sector ervaring is GreenCommerce opgebouwd met een specifieke focus op spelers in de AGF-sector. Het hart van het pakket bestaat uit functionaliteiten die te maken hebben met de commerciële in- en verkoopprocessen, realtime voorraad en het productieproces. Inmiddels wordt GreenCommerce door meer dan 50 bedrijven en ruim 1200 gebruikers actief gebruikt gedurende de dagelijkse werkzaamheden", aldus het bedrijf. 

Overstap van modules naar pakketten
Door de jaren heen is er constant gewerkt aan GreenCommerce en zijn er steeds nieuwe modules ontwikkeld om aan de wensen van gebruikers te kunnen voldoen. Via deze werkwijze konden gebruikers zelf bepalen of- en welke modules voor hen waarde zouden toevoegen. In deze jaren zijn veel verschillende modules gemaakt, met als gevolg dat gebruikers niet meer inzichtelijk hadden welke oplossingen beschikbaar waren. Vandaar dat er is gekozen voor een nieuwe aanpak; waar voorheen alle modules los werden aangeboden, zijn deze vanaf nu gebundeld in modulepakketten. Gebruikers ervaren met de pakketten optimaal gemak. Waarbij met losse modules vaak een gedeelte van een proces werd geautomatiseerd, wordt met een modulepakket een compleet proces in één keer aangepakt. Veel modules werken goed in elkaars verlengde en zijn ontwikkeld om elkaar op die manier te versterken. "Met de introductie van modulepakketten tilt GreenCommerce de efficiëntie en effectiviteit van het systeem naar een nog hoger niveau." Martijn van Andel, accountmanager bij JEM-id, is nu al enthousiast; “Het grootste voordeel is de verhoogde efficiëntie van het werken met GreenCommerce. Daarnaast zal het ook een hoop tijd besparen voor klanten. De pakketten zijn zo samengesteld dat de modules elkaar onderling versterken, zodat deze in één keer uitgelegd en binnen de organisatie geïmplementeerd kunnen worden. Op die manier creëren we meer business value in minder tijd.”

Uit welke pakketten kunnen gebruikers kiezen?
Omdat GreenCommerce een oplossing biedt voor verschillende soorten doelgroepen binnen de AGF-sector, zijn de modulepakketten hier ook op samengesteld. Via deze link kunnen GreenCommerce-gebruikers in twee eenvoudige stappen zien welke pakketten interessant kunnen zijn. Een volledig overzicht aan pakketten met bijbehorende toelichting is te vinden in de GreenCommerce catalogus.

Voor meer informatie: 
Martijn van Andel
JEM-id 
Grote Waard 80
2675 RZ Honselersdijk
T: 0174-642622
martijn@jem-id.nl  
www.jem-id.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven