Bizerba:

"Zelfbedieningsweegschaal biedt mogelijkheden voor zero waste foodshops"

Eén van de trends in retail is de toenemende vraag naar weegschalen voor zelfbediening. In 2016 ontving deze moderne zelfbedieningsweegschaal de ‘Red Dot Design Award’, een internationale prijs voor design die sinds 1955 jaarlijks wordt uitgereikt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen te Essen.Dankzij het design en het grote, overzichtelijke touchscreen is het apparaat toegankelijk en makkelijk te bedienen. De ergonomische beladingsschaal is gemaakt naar het idee van een fruitschaal, waardoor ronde, losse producten tijdens het wegen niet op de grond kunnen vallen. Met name voor AGF-afdelingen in supermarkten is de MC 500 geschikt.

De weegschaal kan tijdens het staan ergonomisch worden bediend, maar kan ook tijdens het zitten gemakkelijk worden bereikt: dankzij de ovale vloerstand van de weegschaal kunnen rolstoelgebruikers het apparaat tevens vanaf de voorkant of zijkant bedienen.

Dankzij het Easy Clean oppervlak met zijn matte afwerking kan de zelfbedieningsschaal veel sneller en eenvoudiger door werknemers worden gereinigd. Dankzij de optionele PaperNearEnd-functie wordt er vroegtijdig gemeld wanneer het papier op is, zodat de MC 500 continu in bedrijf kan blijven. De in de standzuil geïntegreerde opbergruimte zorgt voor een snelle en eenvoudige vervanging van de etikettenrollen. Ze kunnen samen met reinigingsmiddelen gemakkelijk in de opbergruimte worden opgeborgen en aan beide kanten worden weggenomen.

De standaard biedt mogelijkheden voor nieuwe winkelconcepten, waaronder ‘zero waste foodshops’, zonder dat er een extra tafel of onderstel nodig is. Door deze flexibele positionering kan men de weegschaal bijvoorbeeld direct bij het fruit of de groenten plaatsen.

"De jury waardeerde het apparaat met een 'Honorable Mention 2016' vanwege het frisse ontwerpconcept. Volgens deze juryleden vormt de MC 500 een ‘creatieve entiteit’ door zijn gesloten vorm, die zelfs zonder extra meubilair kan worden geplaatst. Het matte oppervlak van het apparaat werd tevens gewaardeerd als een fraai en creatief aspect", aldus het bedrijf. 

Voor meer informatie:
Paul te Velthuis
Bizerba Nederland BV
Het Lentfert 38
7547 SR Enschede
T +31 53 4800980
+31 6 42288878
marketing@bizerba.nl   
www.bizerba.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven