Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FruitMasters opent het Hollands aardbeienseizoen tijdens Rode Kruis Bloesemtocht


Het Hollandse aardbeienseizoen van FruitMasters is geopend. FruitMasters opende afgelopen weekend het nieuwe zachtfruitseizoen tijdens de traditionele Rode Kruis Bloesemtocht. Na de tocht konden de ruim 34 duizend wandelaars verse aardbeien kopen voor thuis. Ruim 32 duizend bakjes aardbeien werden er verkocht.

Het was koud, maar zonnig. Het Hollandse weer droeg er vast en zeker aan bij: veel mensen liepen mee tijdens het grootste eendaagse wandelevenement van Nederland. De route startte bij FruitMasters met een Kanzi-appel en liep door de mooiste delen van de Betuwe. Naast het ondersteunen van het Rode Kruis stond de Bloesemtocht in het teken van de opening van het nieuwe Hollandse aardbeienseizoen. Aan het einde van de tocht genoten de wandelaars van de beste handgeplukte Hollandse aardbei. Aardbeientelers en Fruitmaster-medewerkers verkochten ruim 32 duizend bakjes Hollandse aardbeien aan de deelnemers om thuis na te genieten.


Er werden ruim 32 duizend bakjes Hollandse aardbeien verkocht aan de wandelaars

Voor meer informatie:
FruitMasters
Deilseweg 7
Postbus 222
4190 CE Geldermalsen
Tel: 0345 578 808
www.fruitmastersholland.nl    

Publicatiedatum: