Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

China: "Onze citroenen zijn voor de Europese markt bestemd"

Nara Lyu van Xinwan: "De citroenen uit Sichuan zijn goed door het unieke klimaat in deze streek. Het aanbod is stabiel, maar de marketing is minder ideaal. Veel van deze citroenen worden alleen voor lage prijzen op de binnenlandse markt afgezet omdat we geen mogelijkheden hebben om ze naar overzeese markten te brengen."

"Citroenen kunnen veel beter dan andere tuinbouwproducten bewaard  worden. Daardoor kunnen we jaarrond leveren. Het seizoen is voor dit jaar al gestart. De prijs is vrij stabiel. De retailvoorwaarden voor de Eureka citroenen zijn het meest ideaal in vergelijking met de vele andere rassen. De Eureka is in de VS geïntroduceerd en wordt in China qua smaak verder ontwikkeld ."

"Ons bedrijf is vrij jong. We zijn gespecialiseerd in export en hebben citroenboomgaarden in Sichuan, die we beheren in samenwerking met lokale telers. Als de tijd rijp is, hopen we Eureka citroenen naar Europa, Rusland en Oekraïne te exporteren."

Contactpersoon: Nara Lyu

Bedrijfsnaam: Xinwan

E-mail adres: naralyu@new-bay.net 

Publicatiedatum: