Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Chinese Crown peren zijn geschikter voor de afzet dan andere peren"

Han Xiang van Xinji City Xiangnong Fruit: "Het volume verse peren nam met 1/3 af vorig jaar omdat veel perenboomgaarden onder extreme weersomstandigheden te lijden hadden toen de perenbomen in bloei stonden. Het aanbod nam af omdat vooral de hoeveelheid peren voor consumptie schade opliep."

Perenboomgaard

"We hebben 80 ha aan perenboomgaarden in Hebei, het grootste perenteeltgebied in China. We werken in een coöperatie. We telen veel rassen. De belangrijkste zijn Crown, Ya, Sweet, Zaosu en Emerald peren. Op deze manier kunnen we jaarrond leveren. De Crown peren zijn momenteel geschikter voor de afzet dan andere peren. Dat komt vooral omdat Crown peren beter te bewaren zijn. Ze zijn bovendien heerlijk en zien er mooi uit."

Peren boomgaard

"We willen onze boomgaarden niet uitbreiden het komende seizoen, maar het volume zal stijgen. Sommige perenbomen staan al in bloei. We ramen dat de nieuwe oogst begin juli van start gaat."

Peren boomgaard

Verse peren

"We exporteren hoofdzakelijk naar Zuidoost-Azië. Indonesië is onze belangrijkste afzetmarkt. We vertrouwen op een stabiel volume en het imago van ons bedrijf. Inkopers, die geïnteresseerd zijn, zijn welkom om contact met ons op te nemen."

Verse peren

Contactinformatie:

Han Xiang - Directeur

Company name: Xinji City Xiangnong Fruit Co., Ltd.

Tel. nummer: +86 158 3391 7035 

E-mail adres: xiangnongfruit@qq.com 

Publicatiedatum: