Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Overname Reftrade-Group door Petit Forestier Groep

Op 30 januari 2019 heeft Reftrade, dienstverlener op het gebied van de verhuur van koel/vriescontainers en semi-permanente verplaatsbare koel/vriesopslagruimtes, 100% van haar aandelen aan de Petit Forestier Groep verkocht.

Reftrade werd in 1984 opgericht, toen het zich uitsluitend richtte op de verkoop van koelcontainers. Gedurende de laatste 20 jaar transformeerde het bedrijf in een verhuurbedrijf met haar eigen 24/7 service en onderhoudsdienst, uitstekende kwaliteit, flexibiliteit en service. Reftrade heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt in de verhuur van gekoelde containers en semipermanente koel/vriesopslageenheden, zowel in Nederland, België als Frankrijk en de rest van Europa.
 
"Zowel Reftrade als Petit Forestier delen dezelfde waarden, waardoor Reftrade een vanzelfsprekende partner is voor Petit Forestier en rekening houdt met synergieën en de groei van de Groep", aldus het persbericht.
 
De Franse Petit Forestier Groep werd in 1907 opgericht en is een familiebedrijf dat toonaangevend is in de koelsector. Met een grote verhuurvloot met meer dan 52.500 voertuigen, 44.000 koelvitrines, 2.900 koel/vriescontainers en een aanzienlijk netwerk van vestigingen in Frankrijk en het buitenland is Petit Forestier een van de grotere spelers op dit gebied in Europa en daarbuiten. Petit Forestier is namelijk actief in 20 landen in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten. Via dit netwerk bedient Petit Forestier meer dan 15.000 klanten, waarbij altijd wordt gestreefd naar kwaliteit en een uitstekende service.
 
De firma Reftrade zal op termijn verder gaan onder de naam Petit Forestier Containers.


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven