Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Advertentieverkoper FreshPlaza

Heb jij verkooptalent en werk je graag zelfstandig? Wij zoeken een verkoper (in opleiding), die niet bang is om de telefoon te pakken en wildvreemde mensen te bellen. Je verkoopt geen gebakken lucht, maar advertenties voor www.FreshPlaza.com.

FreshPlaza is het online vakblad voor de AGF-sector. Dagelijks worden de verhalen uit de fluctuerende AGF-sector uitgelicht. Zo kunnen hitte, hagelstenen en vorst de prijzen en volumes bepalen. Vorige week nog een hoge prijs, deze week zakt de markt volledig in elkaar.

Overnames van grote bedrijven, jaarrekeningen, handelsbelemmeringen, oogstprognoses, maar ook verjaardagen, hobby’s en jubilea. Over al deze zaken wordt geschreven in het dagelijkse online vakblad FreshPlaza.

Als verkoper ben je continu te horen over de werkvloer, je pakt het ene telefoontje na de andere. En dat allemaal in vloeiend Engels. “No”, “not interested”, “not now”, daar laat jij je niet mee wegsturen, omdat je de noodzaak ziet voor bedrijven om zichtbaar te zijn in een dynamische sector.

Heb jij gevoel voor humor, een vlotte babbel en hou je van uitdaging!

Dan wachten we je sollicitatie graag af!

Nu reageren