Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Accountmanager

Krijg jij energie van het creëren van kansen? Ben jij iemand die het doel voor ogen houdt en onderzoekt op welke manieren er mogelijkheden gecreëerd kunnen worden bij potentiële klanten? Houd jij van resultaat en de vrijheid om je eigen draai en gevoel in een offerte of verkoopgesprek te leggen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor ons Sales team zijn wij op zoek naar een


Accountmanager

fulltime (m/v)


Wat ga je doen?

In deze functie ben jij hét aanspreekpunt voor klanten die een gedeelte van hun productieproces willen uitbesteden. En creëer jij mogelijkheden om klanten te laten zien dat Snijpunt waarde kan toevoegen aan hun eigen productieproces. Om dit te realiseren ga je regelmatig op bezoek bij de klanten of geef je ze een rondleiding binnen onze organisatie.

Omdat we werken met dagverse producten, kan het zijn dat je inspringt bij een klant die NU een probleem heeft en via jou de oplossing krijgt. En tegelijkertijd werk je aan langere salestrajecten van klanten waar de behoefte van het uitbesteden nog gecreëerd moet worden. Drukke momenten in het seizoen en een open, directe vorm van communicatie, zijn typerend voor onze AGF-sector. Kortom, een functie die vraagt dat jij kunt (mee)schakelen met onze (potentiële) klanten en daarin het overzicht blijft bewaken.

Wij realiseren onze verkopen door o.a. (half-)jaarcontracten aan te gaan met onze klanten. Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de commerciële kant van ons bedrijf. Jij zorgt voor maximale klanttevredenheid en kijkt continu naar mogelijkheden om ons klantenbestand te vergroten. Je werkt samen met een sales team van 4 personen en zal in deze functie veel samenwerken met de algemeen directeur.

Onze ambitie is om onze afzet de komende jaren gestaag verder te laten groeien. We zien vooral groei in onze Engelse en Duitse markt.


Welke taken krijg jij?

 • Je stelt, in samenwerking met de directie, jaarlijks een verkoopstrategie op. Je werkt hierbij nauw samen om de doelen te realiseren;
 • Je krijgt de vrijheid om jouw eigen keuzes te maken, de strategie naar eigen inzicht uit te voeren en om hele dagen op pad te zijn om klanten te bezoeken;
 • Je herkent klantwensen en speelt hier met een commerciële blik proactief op in;
 • Je benadert potentiële klanten en bewaakt het verkoopproces van A tot Z;
 • Je wordt onderdeel van het MT Snijpunt.


Wie ben jij?

 • Jij bent iemand die het doel voor ogen houdt, ook in lange(re) salestrajecten;
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt affiniteit met de AGF branche;
 • Je hebt ruime ervaring in een salesfunctie, waarbij je naast een product ook een dienst hebt verkocht;
 • Je bouwt vertrouwen, verbindt mensen van nature en je hebt een goed gevoel voor omgangsnormen en cultuurverschillen;
 • Je bent bereid om regelmatig en zelfstandig klanten te bezoeken in binnen- en buitenland.


Wat bieden wij?

 • Een afwisselende en uitdagende functie, met veel vrijheid binnen een klantgerichte organisatie;
 • Een informele werksfeer in een gedreven team met ambitie;
 • Een fulltime dienstverband;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden;
 • Doorgroei mogelijkheid naar rol van commercieel manager.


Dit zijn wij

Snijpunt B.V. in De Lier is specialist in de verwerking van groenten tot halffabricaten voor groentesnijbedrijven, cateraars, foodservice leveranciers en salade- of maaltijdproducenten in Noord-Europa. Wij investeren graag in onze medewerkers om samen naar een hoger niveau te kunnen groeien. Ons team gaat dagelijks de uitdaging aan om alle processen op een kwalitatief hoog niveau te voltooien. Snijpunt maakt onderdeel uit van Coöperatie Harvest House.


Solliciteer direct!

Ben je enthousiast? Wij gaan graag met je in gesprek! Stuur je CV en motivatie naar [email protected]sn of solliciteer direct via het sollicitatieformulier. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Mark van der Salm via 0174-637903 of mail naar [email protected].