Opening 15e Junami seizoen

Voor de 15e keer is de nieuwe oogst van het premium appelras Junami geplukt en worden verkoopplannen gemaakt. De opbrengst is zoals verwacht en gepland, met een goede maatvoering, uitstekende hardheid en Brix waarde. “De smaak, maatvoering, hardheid en kleur zijn echt uitstekend te noemen dit seizoen”, zegt Philip Smits, directeur van Inova Fruit BV. “Een van de belangrijkste kenmerken van de Junami appel is dat het een uitstekend uitstalleven en bewaarbaarheid heeft en dus tot laat in het seizoen beschikbaar kan zijn.”

Junami is verkrijgbaar via The Greenery, Fruitveiling Zuid-Limburg, Koninklijke Fruitmasters. Zij zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe verkoopseizoen, welke van start zal gaan in week 44 bij diverse retailers en groenten- en fruitspecialisten.  

Have a Junami break and feel great
Om de naamsbekendheid nog verder te vergroten en daarmee de verkoop van Junami kracht bij te zetten worden er ook dit verkoopseizoen een scala aan promotionele acties in gang gezet. Dit jaar gericht op het geven van een ‘complimentje aan jezelf’. Je voelt je fit, bent goed bezig en lekker actief. Houd hiervoor de website (www.junami-appel.nl) en de Facebookpagina in de gaten. Diverse breaktips, acties en weetjes & feitjes over de teelt en telers komen daar voorbij. Volgende week start de promotie via een radiocampagne op Q-music en Sky Radio.

PlanetProof keurmerk
Vanaf dit seizoen zijn er PlanetProof Junami appels verkrijgbaar. Diverse Junami telers zijn inmiddels gecertificeerd en het overige gedeelte van de telers is bezig met de Planetproof/Milieukeur certificatie. Door middel van het Planetproof/ Milieukeur-keurmerk wordt onderstreept dat de appelen op een duurzame wijze geteeld worden.

'On the way to PlanetProof' is een keurmerk voor duurzamer geteelde groenten en fruit, bloemen, planten, bomen en bloembollen. De PlanetProof gecertificeerde telers voldoen aan bovenwettelijke eisen voor onder meer schonere lucht, vruchtbare bodem, goede waterkwaliteit, meer natuur op het landbouwbedrijf, circulaire afvalverwerking en recycling. Zij worden daarop gecontroleerd door onafhankelijke certificatie instellingen.

Junami
Junami is een premium appel, gericht op de actieve consument. Deze Nederlandse appel is de ideale break voor tussendoor. Of je nu aan het sporten bent, of aan het werken, op een feestje bent of helemaal opgaat in een film. Zo zijn er veel Junami break momenten op te noemen. Na een Junami break is je dorst gelest en ben je weer helemaal fit door de gezonde fruitsuikers en sappigheid.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.