Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
speciale verpakking FMI met limesqueezer

"Beperkte aanvoer hield afgelopen twee maanden markt voor limes in stand"

Tholen - Al enige tijd heeft Fruit Market International voor haar klanten een attractieve retailverpakking voor limes, inclusief limesqueezer in het assortiment. "Het is een leuke manier om onze klanten de mogelijkheid te geven iets leuks te doen voor hun klanten en daarnaast proberen we er de consumptie van limes mee te verhogen", vertelt Peter Bouman.


Volgens Peter is de markt voor limes de laatste weken goed te noemen. "Oktober en november zijn normaal gesproken altijd slechte maanden voor limes, maar de laatste twee maanden was de aanvoer een stuk lager en dat heeft geresulteerd in goede prijzen. Nu komen er wat meer limes op de markt, ook omdat Braziliƫ in zijn normale seizoen komt en daardoor zijn de prijzen iets gezakt, maar nog altijd zijn de prijzen op een redelijk niveau en dat voorzie ik ook voor de komende weken."



Hoewel Fruit Market International jaarrond limes in het assortiment heeft, blijft het volgens Peter echt een voorjaars- en zomerartikel. "In december leeft de vraag altijd wat op, maar verreweg de meeste limes verkopen we tussen maart en september. Het overgrote deel van de limes komt nog altijd uit Mexico en Braziliƫ, maar wel zijn productielanden als Colombia in opkomst en zijn in het seizoen ook landen als Peru en Guatemala aan de markt."



Voor meer informatie:
Fruit Market International 
Bijdorp-Oost 18A
2992 LA Barendrecht
Nederland
+31 180 745 390