Chinese perensector bundelt krachten

"De Chinese provincie Hebei is een grote perenproducent. Om de teelt en marketing van Hebei peren te bevorderen, werd op 30 september 2017 de Hebei Fruit Choice Alliance opgericht. Door middel van onderlinge samenwerking en het afstemmen van werkwijzen kunnen de leden hun gezamenlijke kracht benutten om de kwaliteit van hun producten te verbeteren, hun merk te positioneren om een perenmerk op te bouwen waarmee zij hun marktaandeel en concurrentiepositie op zowel de binnen- als buitenlandse markt kunnen vergroten," legt Wu Yaqiong, directeur van de Hebei Choice Fruit Alliance, uit. 


Pakstation voor peren


Verschillende rassen Hebei peren

"De Choice Fruit Alliance is een managementbedrijf dat opgericht is door negen vooraanstaande bedrijven uit de fruitsector. De onderneming maakt gebruik van open partnerschappen om nieuwe bedrijven aan te trekken en hierdoor de samenwerking binnen de sector te verbeteren en haar positie te versterken. "Door middel van nieuwe ontwikkelingsmethoden hopen we de onevenwichtige ontwikkeling van de sector te verbeteren. We richten ons hierbij op vijf belangrijke ontwikkelingsdoelen: innovatie, coƶrdinatie, duurzaamheid, transparantie en samenwerking. Door deze doelen te realiseren, kunnen we de aanvoer van onze peren vergroten, werkgelegenheid creĆ«ren, een sterk merk opbouwen en de kwaliteit verhogen zodat we consumenten overal ter wereld een veilig kwaliteitsproduct kunnen leveren."


Pakstation voor peren


Sappige Hebei peren

"Om de kwaliteit en veiligheid van onze peren te kunnen garanderen en onze positie binnen de sector te versterken, hebben we een uniforme evaluatieprocedure ontwikkeld waarin alle standaarden die van toepassing zijn op de teelt, het product en de export zijn gespecificeerd."


Opslagfaciliteit


Peren van de hoogste kwaliteit

"Van 3 tot 5 november zullen we aanwezig zijn op de China Fruit & Vegetable Fair waar we 12 stands hebben. We nodigen alle belangstellenden uit om ons te bezoeken in stands 3A608-3A811."


Perenpakstation


Peren van de hoogste kwaliteit

De leden van Choice Fruit Alliance zijn:

Botou Oriental Fruit Co., Ltd.
Botou Ya Feng Fruit Co. Ltd.
Hebei Jinzhou Great Wall Trade Co., Ltd.
Hebei Tian Hua Industry Co., Ltd.
Hebei Jia Hua Agricultural Produce Co., Ltd.
Hebei Tian Bo Trade Co., Ltd.
Hejian Zhong Hong Agricultural Produce Co., Ltd.
Xinji Yu Long Fresh Food Co., Ltd.
Shijiazhuang Yuan Chao Import & Export Trade Co., Ltd.

Voor meer informatie:
Wu Yaqiong - CEO
Hebei Choice Fruit Alliance Business Management Co., Ltd.
Phone: +86 137 0331 8025

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven