Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

"Goede vraag naar bloedsinaasappelen vanuit Duitsland en Scandinavië"

 Het Italiaanse Savagri teelt uitsluitend biologisch fruit. Het bedrijf produceert verschillende soorten bloedsinaasappelen met een beschermde oorsprongsbenaming, zoals Moro, Tarocco en Sanguinello. Dankzij het lokale klimaat van de Etna-regio krijgt het fruit zijn typische rode pigment, dat rijk is aan anthocyanen. "Ons doel is om onze producten aan het buitenland te leveren, met name aan Duitsland en Scandinavië. We weten dat er veel vraag vanuit deze landen naar bloedsinaasappelen is.""Er is 50% minder volume dan vorig jaar. De prijzen nemen toe door de lagere opbrengst en de verbeterde kwaliteit. We zijn een week geleden begonnen met de oogst van het Tarocco-ras," leggen Antonino, Ettore en Fabio Sava van Savagri.
Savagri heeft directe relaties met zijn klanten via zijn website. "We nodigen mensen uit om de smaak van Siciliaans citrus in huis te halen. We leveren seizoensgebonden producten van hoge kwaliteit met een scherpe prijs."


Het assortiment van Savagri omvat Tarocco-perssinaasappelen (kleinere sinaasappelen die geschikt zijn voor het maken van vers sap in zakken van 15 kilo), Nova-clementines (gerijpt tussen medio december en eind januari), Mandalate (vergelijkbaar met mandarijnen, gerijpt tussen medio februari en eind april), citroenen, Navelina-sinaasappelen (blonde sinaasappelen met een dikke schil, een gemiddelde sappigheid en zonder pitten), Tarocco-sinaasappelen, Sanguinello-sinaasappelen (typische bloedsinaasappelen met een diepe smaak en kleur, gerijpt tussen medio december en eind januari/begin februari) en extra vergine olijfolie.
"Dankzij verschillende rassen kunnen we onze klanten tot aan de lente voorzien van verse Tarocco-sinaasappelen. Dit jaar is het consumptiegedrag veranderd en is de online omzet toegenomen. We willen nu ook e-commerce gebruiken voor export naar het buitenland."

"We hebben interesse in distributiekanalen die behoefte hebben aan biologische bloedsinaasappelen met een beschermde oorsprongsbenaming. We bieden fruit van hoge kwaliteit met een betrouwbare leveringsketen."

Contact:
Antonino, Ettore and Fabio Sava
Savagri
località Sferro
Paternò (CT)
Tel.: (+39) 095 622277
Cell.: (+39) 347 1835996
Email: info@savagri.it
Web: www.savagri.it

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven