Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Special Jaaroverzicht 16-28 februari

Pieter doet zijn verhaal en Steven wordt CEO

In februari 1996 startte Pieter Boekhout op zijn zolderkamertje met het verzamelen van adressen voor het eerste Handboek AGF. Speciaal voor het jubileum doet Pieter zijn verhaal en blikt terug op 20 jaar Uitgeverij Boekhout. In de loop der jaren breidden zijn activiteiten uit en toen hij vanaf 1998 online ging met AGF.nl volgde er een groeispurt. Tegenwoordig ligt de focus nog steeds op het leveren van informatie, zowel online als offline. Uitgeverij Boekhout biedt een waaier aan handboeken en websites in diverse talen op verschillende gebieden waaronder AGF, groententeelt, bio en bloemen en planten.Vastgoedbedrijf WDP heeft voor de periode 2016-2020 een nieuw groeiplan. Het bedrijf mikt daarbij op een stijging van het zogenoemde netto courant resultaat van minstens 25 procent tot een minimum van 6,25 euro per aandeel. Door de realisatie van het groeiplan 2013-16 beschikt WDP vandaag over een kwalitatieve, gediversifieerde portefeuille van circa 2 miljard euro (inclusief projecten in uitvoering) in zijn kernmarkten in België en Nederland, aangevuld door Frankrijk en de logistieke groeimarkt Roemenië. WDP investeert miljoenen in gebouwen voor The Greenery en Staay.

Op woensdagavond 17 februari is Leen Smits, die werkzaam was bij D-Quality Survey, op 46-jarige leeftijd overleden. Op 5 februari was hij tijdens zijn werk ten val gekomen. Hij heeft sindsdien gevochten voor zijn leven, maar de artsen konden niets meer voor hem betekenen.

Jumbo en Hak hebben een overeenkomst gesloten. Daarmee is de boycot van Hak-producten door de Jumbo voorbij. Jumbo en Hak lagen ruim anderhalve week met elkaar in de clinch. Jumbo stopte met het leveren van de groenten van het bedrijf om zo lagere prijzen af te dwingen bij het bedrijf. Klanten stuitten daarom op lege schappen. "Jumbo doet in principe geen uitspraken over de samenwerking met individuele leveranciers. Echter, in dit geval kunnen we echter melden dat er inmiddels een overeenkomst is gesloten tussen HAK en Jumbo tot volle tevredenheid van beide partijen", laat de retailer nu weten.Zaterdagavond 20 februari om 23.23 uur zijn onze collega's Daan Sturm en zijn vrouw Margreet ouders geworden van een wolk van een dochter: Sarah-Lynn. Ze weegt 8 pond en is volgens Daan net zo knap als d'r vader.De Raad van Commissarissen van The Greenery B.V. heeft Steven Martina per direct benoemd als CEO van The Greenery. Hij volgt Ton Wortel op die in 2015 vertrok als gevolg van een verschil van inzicht over de wijze waarop uitvoering wordt gegeven aan het beleid. CFO Philip Limvers, die de functie van CEO waarnam, blijft lid van de Hoofddirectie. Steven Martina (39) heeft de afgelopen 12 jaar carrière gemaakt bij The Greenery in verschillende managementfuncties. De reacties op de benoeming van Steven zijn zeer positief. Lees hier hoe de sector erop reageerde.
Publicatiedatum: