Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

China bouwt steeds meer fruitbewaarcellen

"De afgelopen jaren tonen Chinese AGF-bedrijven een toenemende belangstelling voor gekoelde bewaring. China is een grote AGF-producent met een aandeel van 25% in de totale wereldfruitproductie. Desondanks bedraagt het aandeel van China op de wereldwijde fruitmarkt slechts 10%. Momenteel kampt China met problemen in vrijwel iedere schakel van de productieketen," legt Di Shuija uit, directeur van Furuitong Science and Technology uit Beijing.

Verliesratio AGF hoog
"Uit gegevens blijkt dat ontwikkelde landen een verliesratio van minder dan 3% hebben. In China bedraagt het verliesratio 40%. Ontwikkelde landen hebben een gekoelde opslagratio van 80%, terwijl deze in China amper 5% bedraagt. In ontwikkelde landen wordt meer dan 90% van het geoogste fruit na de oogst vermarkt. In China ligt dit percentage op 20% en dat terwijl de vraag met de dag groeit.

Industrialisatie komt eraan
"Er zijn veel koelbedrijven in China die de markt voor klimaat gereguleerde opslag willen betreden maar de diensten zij bieden, blijven beperkt tot de gebruikelijke vormen van gekoelde opslag. Zij hebben nog niet voldoende know-how en technologie in huis."

Foto: Marketingdirecteur van Furuitong, Di Shujia en Chairman Chen Yongchun met Christian Lotti van Aweta. 

Opbouwen van een international productplatform
"Het bedrijf werd in 1996 opgericht en houdt zich bezig met klimaat gereguleerde houdbaarheidsoplossingen. We hebben een grote expertise en baanbrekende resultaten bereikt met het bewaren van dadels, navelsinaasappelen en perziken. We hebben al aan de bouw van ruim 100 opslagfaciliteiten in China en daarbuiten meegewerkt. Op deze manier hebben we met succes een international platform weten te creƫren."

"Onze klanten in China zijn zowel grootschalige staatsbedrijven als particuliere bedrijven. Nu de Chinese consument steeds gezondheidsbewuster wordt, stijgt de vraag naar fruit gestaag. Ik denk dat als we vertrouwen op de innovatieve geest van de sector en de technologische basis veiligstellen, we onszelf in een snel tempo kunnen ontwikkelen en voor een doorbraak kunnen zorgen."



Mr. Di, Manager
Beijing Furuitong Science and Technology Co., Ltd.
Company website: http://www.frtchina.com/
Telephone: (+86) 400-068-1166 & (+86)-10-88577200
Email: frt@frtchina.com
Publicatiedatum: