Speciale kerstverpakking voor navelsinaasappelen

Het Californische Classic Harvest komt met een speciale verpakking voor California Navel-sinaasappelen voor de feestdagen. De verpakking heeft een felgekleurde vormgeving, die lijkt op een kerstcadeau, maar ook de inhoud laat zien. Classic Harvest gaat vanaf 15 november tot 25 december van de nieuwe verpakking gebruik maken."Naast dat ons volume aan Navel-sinaasappelen met 25% is toegenomen, zijn we erg enthousiast over de nieuwe verpakking die we nu aan retailers kunnen bieden. Supermarkten kunnen nu een handige en opvallende verpakking met California-Navels aan hun klanten bieden. De verpakking is perfect als gezond cadeau of om mee te nemen naar familiefeesten," aldus Jennifer Westerhoff van Classic Harvest. De verpakking heeft een opvallende vormgeving met blauwe en gouden kleuren in combinatie met een felrode strik en een label waarop kan worden geschreven.

De Classic Harvest Holiday Gift Carton bevat 10 pond (4,5 kg) aan fruit, waarmee retailers een voor de consument redelijke prijs aan kunnen houden. De verpakking kan worden gebruikt met Navel-sinaasappelen van verschillende maten, zoals 72, 88 and 113. 

"Dit is ons eerste jaar waarin we gebruik maken van deze verpakking. We zijn erg benieuwd naar de reacties van retailketens," zegt directeur Linda Cunningham. "We hebben bij het ontwerp om feedback gevraagd van retailers en groothandelaars. Veel retailers hebben zo een sneak preview hiervan kunnen krijgen. Ze waren erg enthousiast en hadden kort daarop bestellingen geplaatst. We zetten ze nu op de markt en de reacties zijn geweldig," zegt ze tot slot.

Contact:
Linda Cunningham
Tel: 559-549-5980

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven