Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Wilem Koole: "Oogst 15% groter, grote maten beperkt beschikbaar"

Spaanse sinaasappelen arriveren op goede markt



Tholen - Frukar heeft de afgelopen tien dagen al verschillende auto's met sinaasappelen binnengekregen van haar aflader Serena. "Het fruit is al top van kleur en smaak voor de tijd van het jaar en wordt per auto/levering nog beter. De markt is zeer goed te noemen, we hebben nog weinig concurrentie van andere merken en sinaasappelen van andere productielanden (Zuid-Afrika/ Chili / Argentiniƫ) zijn zo goed als weg van de markt", vertelt Willem Koole.



"De familie Serena is al bijna 25 jaar onze huisleverancier van sinaasappelen en mandarijnen. Ze hebben hun pakhuis in Pobla llarga (Valencia) wat nog de 'echte' sinaasappelstreek van Spanje is. De familie Serena keurt niet alleen op kleur en kwaliteit maar ook op smaak hierdoor komen we vaak als beste uit de testen die verschillende retailers en diverse andere afnemers nemen ten opzichte van andere merken", vertelt Willem.



"Dit jaar verwachten ze in Spanje +/- 15% meer te kunnen oogsten. Grote maten zijn bijna niet beschikbaar door de droogte en warmte de afgelopen maanden in Spanje. We verwachten dat dit begin december wel weer wat gestabiliseerd is en er dan meer grotere maten beschikbaar zijn dan nu. We kunnen in alle verpakkingen aanbieden die de klant wenst", besluit Willem.



Vorig jaar bezocht AGF.nl het pakstation van Serena

Voor meer informatie:
Willem Koole
Frukar
Tel: 0180-646532
wkoole@frukar.nl
www.frukar.nl