Energie- en kostenbesparende rijptechniek

Het Nederlandse Interko levert rijpsystemen voor vers fruit en heeft een jarenlange ervaring op het gebied van technologische innovatie, waardoor het de manier waarop bedrijven, zowel groot als klein, hun fruit rijpen ingrijpend kan veranderen.

"Het is prettig om waardering van onze wereldwijde klantenkring te krijgen voor ons baanbrekende werk. We werken aan technologische vooruitgang die niet alleen het rijpproces verbetert maar ook de bedrijfsactiviteiten van onze klanten," vertelt Chris Maat, directeur van Interko.

"Interko heeft onlangs een nieuwe serie energiebesparende oplossingen gelanceerd die de meest efficiënte en kosteneffectieve rijpkamers die er momenteel op de markt zijn garanderen."
Klantbehoud en -tevredenheid zijn voor Interko van het allergrootste belang. Oplossingen op maat, flexibiliteit en een servicegerichte benadering hebben het bedrijf de laatste 40 gekenmerkt evenals een voortdurende drang naar vernieuwing om zijn leidende positie binnen de rijpsector te behouden.

Interko houdt een archief bij van alle installaties die het plaatst en is in staat upgrades te leveren aan al zijn klanten, waaruit blijkt dat het bedrijf veel aandacht besteed aan aftersales dienstverlening.

"We zijn op de hoogte van de rijpbehoeften van al onze klanten," vertelt Chris. "We bieden steun en passende producten om aan hun specifieke wensen tegemoet te komen, of dit nu een rijpkamer van meerdere lagen is in een groot distributiecentrum, een flexibele random-acces kamer of een eenvoudige PnP-oplossing."

Nieuwste ontwikkelingen
Het team van Interko heeft dit najaar de hele wereld afgereisd om nieuwe en potentiële klanten te informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen de rijptechnologie.

Na de lancering van zijn volledig geïntegreerde, geavanceerde Interko Smart rijpingsbeheersysteem, introduceert het bedrijf nu een serie omkeerbare EC-ventilatoren die individueel bediend kunnen worden en op elk gewenst moment uitgeschakeld kunnen worden in lege rijpkamers. De ventilatoren kunnen gekoppeld worden aan het unieke Interko Smart systeem of ander beheersysteem waardoor het rijpen doelgericht plaats kan vinden en eenvoudig door de gebruiker te regelen is. 

Volgens Chris heeft het vergroten van de flexibiliteit en energiebesparing tegenwoordig de hoogste prioriteit voor klanten. Ook kwaliteit is cruciaal. Momenteel worden onderdelen van koperen spoelen die voorheen vaak in rijpkamers werden toegepast, vervangen door duurzaam roestvrij staal. Ook het ontwerp en de constructie van de rijpkamers worden jaarlijks verbeterd, waardoor zij niet alleen hygiënischer en gemakkelijker schoon te maken zijn maar ook duurzamer.

"Onze rijpkamers en -systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk. De ruimtes zijn volledig te openen en daardoor gemakkelijk te onderhouden. Er zijn geen speciale trainingen nodig om er mee om te kunnen gaan, noch voor het bedienen van ons geïntegreerde Interko Smart systeem," voegt Business Development Manager, Anna Zegveld, er aan toe.

Interko adviseert klanten over de mogelijkheden om hun bestaande rijpfaciliteiten te upgraden, waarmee bespaard kan worden op energieverbruik en kosten of totaal oplossingen op maat bieden.

"Onze klanten weten dat zij op ons kunnen rekenen. We willen de beste rijpingsoplossingen bieden aan bedrijven over de hele wereld. Onze groeivooruitzichten zijn goed en we worden benaderd door klanten uit alle landen. Interko rijpingssystemen zijn momenteel de flexibelste op de markt."

Voor meer informatie:
Chris Maat or Anna Zegveld
Interko
Tel: +31 795 932 581
info@interko.com
www.interko.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven