Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bunzl brengt snelle en onderhoudsvriendelijke ananasmachine op de markt

Pine-O-Matic: in 18 seconden een vers geschilde ananas in schijven

Bunzl Retail & Industry, totaalleverancier op het gebied van verpakkingen, disposables en hygiëneproducten, brengt een nieuwe ananasmachine op de markt. De consument krijgt met één druk op de knop een vers geschilde ananas, netjes in schijven in een afsluitbare emmer. Pine-O-Matic zorgt voor een unieke versbeleving op de winkelvloer. De machine is speciaal ontworpen voor gebruik in supermarkten, horeca, versgroothandelaren, speciaalzaken en andere food-ondernemingen: de machine is compact, door consumenten zelfstandig te bedienen en eenvoudig schoon te maken.



Annelies Clements, national sales manager food retail & industry bij Bunzl: "Consumenten vinden verse en gezonde producten belangrijk. Maar ze kiezen daarbij het liefst voor gemak. We weten dat ze het schillen van een ananas lastig vinden. Daarom hebben we samen met Tastymatic de Pine-O-Matic ontwikkeld, waarmee consumenten in een handomdraai een kant-en-klaar geschilde verse ananas in schijven hebben. Dat betekent geen onnodig snijafval en gevaarlijke taferelen thuis tijdens het snijden."

Versbeleving

Voor supermarkten en andere food-ondernemingen biedt de nieuwe machine een extra boost op het gebied van versbeleving. "Steeds meer formules zetten in op gezond en vers in hun winkeluitstraling. Fruit is daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van. De sinaasappelpers wordt inmiddels helemaal omarmd door zowel ondernemers als consumenten, en de ananasmachine is daar nu een mooie aanvulling op", vertelt Clements.

Gebruiksvriendelijk voor ondernemer en consument
De Pine-O-Matic is zeer makkelijk te bedienen voor consumenten. Daarnaast stonden de wensen en eisen van ondernemers centraal bij de ontwikkeling van de machine. "De tijdsinvestering in het schoonmaken van apparaten en machines is bijvoorbeeld altijd een issue in de food retailsector", legt Clements uit. "De onderdelen van de Pine-O-Matic zijn snel en eenvoudig uit elkaar te halen en alles kan in de vaatwasser. Het dagelijks onderhoud is dus binnen een paar minuten geregeld. Omdat de consument de machine helemaal zelfstandig bedient, heeft de ondernemer er verder weinig omkijken naar". De machine bestaat uit zeer sterke materialen en is robuust van opzet. Bovendien leent de machine zich goed voor full colour bedrukking op maat. Ook de transparante ananasemmers kunnen indien gewenst bedrukt worden, bijvoorbeeld met een bedrijfslogo.

retail-industry.bunzl.nl
Publicatiedatum: