Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stumaco, Romonta en Intocon stappen over op ViwateQ

Sticomax Holding, het moederbedrijf van Stumaco, Romonta en Intocon, onder leiding van CEO Lode De Boe, kondigt aan dat vanaf het tweede kwartaal van 2024 alle drie de bedrijven uitsluitend zullen werken met ViwateQ oppervlaktebewerkingstechnologie voor hun roestvrijstalen machines en constructies.

"ViwateQ's oppervlakte bewerkingstechnologie voor roestvrijstaal staat bekend om zijn resultaten op het gebied van hygiëne, duurzaamheid en corrosiebestendigheid. Door deze technologie te omarmen, zullen Stumaco, Romonta en Intocon in staat zijn om machines en constructies te leveren die aanzienlijk minder gevoelig zijn voor het vastkleven van voedselresten, terwijl ze tegelijkertijd oppervlakken bieden die gemakkelijker te reinigen zijn dan ooit tevoren", zo meldt Sticomax.

"Dit is een belangrijke mijlpaal voor Sticomax Holding en haar dochterondernemingen", verklaarde CEO Lode De Boe. "Door samen te werken met ViwateQ zetten we een nieuwe standaard in de voedselverwerkende industrie, waarbij we niet alleen streven naar uitmuntendheid in productkwaliteit, maar ook naar verbeterde hygiënenormen die de gezondheid en veiligheid van consumenten wereldwijd bevorderen."

"Uit uitgebreid onderzoek uitgevoerd door TNO en Wouter Burggraaf, Burggraaf & Partners bv blijkt dat ViwateQ finishing voordelen biedt ten opzichte van andere oppervlaktebehandelingstechnieken zoals glasparelen, elektrolytisch polijsten, laserbeitsen, chemisch beitsen, enzovoort. ViwateQ bewerkingsstappen resulteren in aanzienlijk schonere oppervlakken met vrijwel geen achtergebleven microscopisch eiwit, wat de hoogste normen van hygiëne en veiligheid garandeert."

De implementatie van ViwateQ oppervlakte bewerkingstechnologie zal vanaf het tweede kwartaal van 2024 van kracht zijn bij Stumaco, Romonta en Intocon. Deze samenwerking belooft niet alleen uitstekende resultaten voor de bedrijven zelf, maar ook voor hun klanten in diverse sectoren.

Voor meer informatie:
StuMaCo
Warandestraat 4A
B8840 Staden, België
051 70 10 88
info@stumaco.be
www.stumaco.be

Publicatiedatum: