Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe bandsnijmachine en blokjessnijmachine gepresenteerd op Anuga Foodtec

Op de Anuga Foodtec heeft FAM Stumabo twee nieuwe machines gelanceerd. Op de stand van de machineleverancier werden de Yuran Capcitec en SureTec 240 aan het geïnteresseerde publiek getoond.

De Yuran Capcitec is een bandsnijmachine die een verscheidenheid van pepers en bladgroenten in blokjes of reepjes snijdt. "De Yuran Capcitec speciaal ontworpen voor de hoge vereisten van de sector van de diepvriesgroenten en is geschikt voor pepers, zoals paprika, Spaanse peper, capia, jalapeño en chilipeper, maar ook voor bladgroenten -rauwe en geblancheerde groenten- zoals spinazie, radijs, boerenkool, kool en mosterdblad. Andere populaire toepassingen zijn rauwe of gepekelde citrusschillen en verschillende kruiden, zoals peterselie", zo meldt het bedrijf.

De SureTec 240 is een blokjessnijmachine, die geschikt is voor diepvriesgroenten en voor grote verwerkers van verse groenten. "De snijmachine beschikt over het concept van de SureCut Unit (SCU). Met de SCU kunnen de snijcomponenten in één stuk worden voorgemonteerd en worden afgesteld, buiten de machine om. Met de SureTec 240 kunnen verwerkers een grote verscheidenheid aan zachtere fruitproducten in blokjes snijden, zoals mango, appelen, peren en aardbeien. Ook hardere wortelgroenten zoals wortelen, koolraap en knolselderij vallen binnen de mogelijkheden van de snijmachine. Andere succesvolle producten zijn rode bieten, broccoli, uien en aardappelen."

Voor meer informatie:
Nathalie Demeuelmeester
FAM Stumabo
+32 496 543 566
nathalie.demeulemeester@fam-stumabo.com
www.fam-stumabo.com

Publicatiedatum: