Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe inkjetprinter op Empack

De Koningh staat dit jaar weer op de Empack op 9, 10 & 11 april 2024 in de evenementenhal in Gorinchem waar zij een volledig beeld willen geven op het gebied van coderen, labelen en inspecteren met haar assortiment, zo meldt het bedrijf.

Nieuwe generatie Linx 8940 voor gepigmenteerde inkten
Zo presenteert het bedrijf onder meer haar nieuwe continue inkjetprinter van Linx: 8940 Spectrum. "Deze printer is specifiek voor het printen met hoog contrast. Met deze gepigmenteerde printer kan men nu zonder extra zorg opstarten en afsluiten, ook na een langere periode van stilstand. Daarnaast staan er de inkjetprinters van de codeerspecialist om omdozen met hoge resolutie te voorzien van variabele informatie."


Linx 8940 Spectrum

Etiketteren en print & apply systemen
Verder presenteert De Koningh de ALline etiketteermachine van ALtech, een volautomatisch in-line labelsysteem die bij hoge productiesnelheden labels aanbrengt op producten of verpakkingen.

Kleuren- en desktop labelprinters
Op het gebied van kleurenprinters stelt De Koningh haar printers Epson, Afinia en SwiftColor tentoon. "Denk hierbij aan het printen van standaard- en transparante labels tot GHS kleurenlabels."


All-in-One inspectiesysteem

Nieuw: All-in-One inspectiesysteem
Een deel van de stand van het bedrijf is daarnaast gewijd aan de productrange van Antares Vision Group met haar controle- en inspectiemachines. "Zo kan men het All-in-One inspectiesysteem in werking zien. Dit is het nieuwste inspectiesysteem waarmee meerdere inspecties tegelijk uitgevoerd kunnen worden in één machine."

De Koningh is bij de komende Empack te vinden op stand G118

Voor meer informatie:
De Koningh
+31 (0)26 741 00 00
info@dekoningh.nl
www.dekoningh.nl

Publicatiedatum: