Delassus moderniseert pakhuis

De Delassus Group heeft recent geïnvesteerd in de modernisering van haar pakhuis Packsouss in het hart van de citrusregio Agadir in Marokko. Packsouss 2.0, zoals het nieuwe pakhuis door werknemers wordt genoemd, heeft nieuwe high-end verpakkingsmachines en andere verbeteringen zoals nieuwe koude opslagruimtes, een receptie en een grote kantine.

Door de investering kunnen aan de verwachtingen van internationale klanten worden voldaan en worden ook de werkomstandigheden van de werknemers verbeterd. Delassus heeft ook een 'lean management' systeem geïntroduceerd, dat uitgaat van de implementatie van continue verbeteringen en het bedrijf in beweging houdt.

 

Het nieuwe pakhuis is geopend op 4 december. De oprichter van het bedrijf Mohamed Bennani Smires en de president Kacem Bennani Smires werden rondgeleid door de directeur van Packsouss Khalid Bounejma en andere medewerkers. Klanten van Packsouss zijn onder andere Marks & Spenser, Sainsburry, Morrisons, Aldi en Carrefour. 200 ton producten kunnen dagelijks worden verpakt en verscheept.
 
Contact gegevens:
Fatiha Charrat
Delassus Group
Tel: +212 665 186 868
fatiha@delassus.com
www.delassus.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.