Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Failliet Isosystems ingelijfd door KIM Nederland

Uitbreiding van klantenkring en marktsegmenten waren voor KIM Nederland de reden te investeren in het in november failliet verklaarde Isosystems. Door synergie en kennistoename ziet Han Reinders, algemeen directeur van KIM Nederland, mogelijkheden om haar marktaandeel nog verder te verstevigen. Als marktleider in de branche van de bouw van geconditioneerde ruimtes is het goed om altijd te zoeken naar verbreding.

Verbreding van de activiteiten liggen met name op de specialistische bouw in sectoren waar KIM Nederland minder actief is.

Juist de mensen en hun kennis is het kapitaal waarin KIM Nederland wil investeren. Hoe de integratie gaat plaats vinden is nog open. Hier komen we binnenkort op terug, aldus Han Reinders. KIM Nederland is toonaangevend specialist in isolatiesysteembouw. In heel Nederland, maar ook in het buitenland bouwt KIM Nederland koel- en vriescellen en overige geconditioneerde ruimten voor bedrijven in de food-, distributie- en transportsector

Voor meer informatie:
KIM Nederland
Tweelingenlaan 144
7324 BP Apeldoorn
T: 055 - 3689191
E: info@kim-nederland.nl
www.kim-nederland.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.