Goede vraag naar Turkse citroenen uit Rusland en Oekraïne

De vraag naar citroenen uit Turkije is deze maand toegenomen in Rusland en Oekraïne. In december neemt de export van Turkse citrus traditioneel toe. "De citrusmarkt in de Russische Federatie veranderde als gevolg van het sluiten van de groothandelsmarkt Stupinsky", zei Aysel Oguz van Eren Tarim. "De maand december is gewoonlijk de drukste maand van het jaar wegens Kerst en Nieuwjaar. Er is nu heel veel vraag naar citrus vanuit verschillende delen in de wereld."

In plaats van elk verzoek aan te nemen, zei Oguz dat Eren Tarim een gematigde aanpak volgt die de jarenlange klanten verzekert van voldoende fruitvoorraden. Eren Tarim wil ook de stabiliteit van de citrusvoorraden verstevigen en is daarom overgestapt op een nieuwe citroensoort."Om goede kwaliteitscitroenen te blijven leveren, zijn we eerder dit jaar overgegaan op het ras Lamas", zei Oguz. De nieuwe soort heeft een goede houdbaarheid en kan goed worden opgeslagen. Eren Tarim kan zo genoeg voorraden opbouwen om aan de consumentenvraag te voldoen. Dit jaar vierde Eren Tarim ook zijn twintigjarig jubileum. De viering omvatte een bezoek aan verpakkingshuizen en historische plekken, een boottour, een evenement op het Mersin Citrus Festival en ten slotte een galadiner met meer dan 200 aanwezigen.Voor meer informatie:
Eren Tarim
Aysel OGUZ
Tel: +90 324 454 14 87/88
Mob: +90 533 695 58 02
E-mail: aysel@erentarim.com
www.erentarim.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.