Franse Honeycrunch seizoen start aanstaande vrijdag bij Hagé International
De Honeycrunch is een premium rode tot geel-rode appel die zijn succes te danken heeft aan zijn specifieke karakter en smaak: zeer sappig, niet te zoet en niet te zuur, stevig en met een unieke 'crunchy' bite. Deze veelzijdige appel is zeer geschikt als handappel, maar leent zich ook uitstekend voor verwerking in warme en koude gerechten.
Hoewel de appel van oorsprong uit Amerika komt, wordt deze door de telers van Pomanjou inmiddels decennia succesvol geteeld in de streek Vale de Loire, Frankrijk. Hagé werkt al jaren intensief samen met Pomanjou. Dit heeft geresulteerd in een groei van het aandeel Honeycrunch bij supermarkt en AGF-speciaalzaken.
De Franse Honeycrunch wordt geleverd in foodtainers met 4 of 6 stuks, tassen van 1,5 kg en gelegd in dozen van 4,5 of 7 kg. Uiteraard zijn andere verpakkingsmogelijkheden bespreekbaar.
In week 38 heeft de eerste oogst plaats gevonden. De oogstvolumes zien er goed uit met een ruime beschikbaarheid van zowel grove als fijne maten. De verkrijgbaarheid van Honeycrunch kan tot eind maart gegarandeerd worden.
Voor commerciële en productinformatie, gelieve contact op te nemen met Hagé International, tel: 0180 648 000.