Van The Potato Company (TPC) op 8, 9 en 10 november

Presentatie nieuwe aardappelrassen tijdens rassenshow Emmeloord

Op 8, 9 en 10 november 2017 organiseert The Potato Company (TPC) de jaarlijkse rassenshow. Tijdens deze show worden de nieuwste aardappelrassen getoond. Vanuit binnen- en buitenland zullen relaties naar TPC komen om te beoordelen welke rassen voor hen interessant zijn, laat TPC weten.

Nieuwe webshop
Daarnaast heeft TPC een nieuwe webshop voor de verkoop van aardappelen voor diverse doeleinden via aardappeltje.nl. "Tegenwoordig is het voor de consument of hobbykok moeilijk om aardappelen te kopen voor bijvoorbeeld smakelijke verse thuis frites of truffelaardappelen. Nu is dit met een paar muisklikken opgelost en krijg je de lekkerste aardappel thuis bezorgd", zo laat Gaby Stet van TPC weten. "Een webshop is niet nieuw, maar in de aardappelwereld bestaat dit nog niet. Het hele jaar door zijn zo de lekkerste aardappelen voor iedereen verkrijgbaar. Daarnaast wordt de 'Potatomatic' geïntroduceerd. Dit is een apparaat waar de consumenten zelf hun aardappelen uit kunnen halen."

Lancering
In het voorjaar zal de webshop ook pootaardappelen verkocht worden voor het thuisgebruik van het balkon tot aan groentetuin. 3 november zal sterrenkok Paul van Staveren laten zien en proeven welke recepten er gemaakt kunnen worden met de TPC-rassen. Vrijdag 10 november vindt om 16.00 uur de lancering van aardappeltje.nl plaats. Geïnteresseerden zijn welkom aan de Franc 68 in Emmeloord.

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018