Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Mooij Amsterdam brengt asperges onder aandacht op event

Op donderdag 11 april opende De Mooij Amsterdam haar deuren voor alle relaties om het seizoen van asperges onder de aandacht te brengen, met in het thema witte Hollandse asperges, groene asperges uit Peru en mini-asperges uit Peru.

Tweemaal per jaar staat er een ander thema op het programma vanuit de AGF-sector. De kok wist alle aanwezigen te voorzien van diverse asperges aperitief en na afloop kreeg iedereen een kleine goodietas mee.

"Het evenement is niet alleen bedoeld om asperges in het daglicht te zetten, maar ook een gelegenheid voor klanten en relaties om bij te praten en de laatste ontwikkelingen in de AGF-sector te bespreken", aldus Danny de Mooij.

"We blikken terug op een druk bezochte ochtend, waarbij we zowel klanten als niet klanten konden spreken. Via deze weg bespreken we op een leuke en informatieve manier alle lopende zaken en nieuwe trends binnen de AGF. Elke maandag t/m zaterdagochtend spreken onze collega's al veel klanten bij de cash & carry, maar kunnen we op een dag als het evenement alle tijd nemen voor niet alleen klanten, maar spreken we daarnaast ook leveranciers, transporteurs en iedereen die betrokken is bij de (eventuele) handel. In combinatie met trendy gerechten van deze producten, was het een geslaagde ochtend", aldus Danny de Mooij.

Het team van De Mooij Amsterdam bedankt alle aanwezigen en hoopt dat eenieder het volgende event weer aanwezig zal zijn.

Voor meer informatie:
De Mooij Amsterdam
Tel: 020 606 3010
[email protected]

Publicatiedatum: