Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw in het assortiment Staay: premium high color ananas

"De brix-waarden liggen structureel nog veel hoger dan bij de reguliere ananas"

Staay Food Group breidt het assortiment verder uit met een extra zoete ananasvariant, de zogeheten ‘High Color’. Deze ananas voor fijnproevers wordt later geoogst waardoor deze langer heeft kunnen rijpen en kleuren. De ananas is echt duidelijk zoeter van smaak en geler van kleur. Vanwege de diep-gele kleur wordt de ananas aangeboden als ‘high color’ onder het huismerk NERO Premium.

"De ananas wordt geteeld op dezelfde farm in Costa Rica als waar onze reguliere DULCE Gold ananas vandaan komt. De afgelopen tijd is er al uitgebreid getest met de teelt en logistiek van de nieuwe premium High Color ananas. Onze agronomen van de Staay vestiging ter plaatse, zijn zeer enthousiast. De brix waarden liggen structureel nog veel hoger dan bij de reguliere ananas", aldus Johan Koemans, Accountmanager bij Staay en samen met Robert Koudstaal verantwoordelijk voor de import van de ananas.

Vanaf deze maand is de suikerzoete premium High Color ananas beschikbaar in diverse maten in de open top NERO Premium dozen van 11 kg. De reguliere ananassen (zowel crownless als met kroon) blijven beschikbaar onder het Staay huismerk DULCE Gold in de kenmerkende felgele dozen.
Voor meer informatie:
Staay Food Group
Robert Koudstaal
+31-6-10892883
Robert.koudstaal@staay.nl

Johan Koemans
+31-6-16073896
Johan.koemans@staay.nl

Publicatiedatum: