Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fruity Line viert dubbele mijlpaal

Nieuwe productiefaciliteit én 15-jarig bestaan

Begin oktober heeft Fruity Line de opening van de nieuwe productiefaciliteit én het 15-jarig bestaan gevierd, waarbij het nieuwe warehouse en distributiecentrum werd gepresenteerd aan alle partners, klanten en medewerkers.

Het nieuwe warehouse en distributiecentrum van ruim 8.000 vierkante meter stelt Fruity Line in staat om met de nieuwste technologieën nog beter aan de groeiende vraag naar verse fruit- en groentesappen, smoothies en shots te voldoen.

Tijdens de opening sprak directeur Mark Bruijn zijn dankbaarheid uit aan alle partners, klanten en medewerkers die hebben bijgedragen aan het succes van Fruity Line. Samen met alle relaties is er speciaal voor deze dag een mooi bedrag ingezameld voor Compassion Nederland, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor kansarme kinderen.

15 jaar geleden begon Fruity Line als een bescheiden onderneming met de droom: smaakvolle en functionele cold-pressed sappen en smoothies binnen handbereik voor iedereen. Steeds meer mensen zijn zich bewust van het belang van gezonde voeding. Groente en fruit zijn daarbij een belangrijk onderdeel om dagelijks onze gezonde voedingsstoffen binnen te kunnen krijgen. Fruity Line komt tegemoet aan de groeiende vraag van klanten naar verse en gezonde gemaksproducten.

Voor meer informatie:
Nicole van Dongen
Fruity Line
Tel.: 06 110 652 53
nicole.vandongen@fruity-line.nl
www.fruity-line.nl

Publicatiedatum: