Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grimmway Farms neemt bedrijf over om portfolio van versgesneden groenten uit te breiden

Grimmway Farms heeft ingestemd met de overname van de activa van San Miguel Produce, Inc. uit Oxnard, een stad in de Amerikaanse staat Californië. Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal in Grimmway's strategische expansie-inspanningen en onderstreept haar toewijding aan het leveren van innovatieve productaanbiedingen aan haar klanten.

De integratie van de expertise en middelen van San Miguel Produce op het gebied van vers gesneden producten in Grimmway's portfolio zal meer unieke productaanbiedingen mogelijk maken en beter tegemoet komen aan de veranderende behoeften van retailers en foodserviceproviders. Bovendien ondersteunt dit Grimmway's wens om voedselverlies en verspilling in het veld proactief tegen te gaan, door te zorgen voor een maximale benutting van het gewas door na-oogst opties te bieden die momenteel niet toegankelijk zijn voor het bedrijf. Met complementaire sterke punten en gedeelde waarden, zet deze overname de toon voor versnelde groei en een verbeterde aanwezigheid in de markt van gemaksgroenten met toegevoegde waarde.

"Deze overname geeft ons de mogelijkheid om onze gecombineerde sterke punten te gebruiken om nieuwe kansen te grijpen in de markt voor verse groenten, innovatie te stimuleren en onze missie te bevorderen om verse, gezonde en veilige groenten te leveren aan gemeenschappen over de hele wereld", zegt Jeff Huckaby, president en CEO van Grimmway Farms. "We zijn goed gepositioneerd om voort te bouwen op onze successen van 2023 en te voldoen aan de steeds groeiende vraag van consumenten in de sector."

"We zijn enthousiast over dit volgende hoofdstuk en kijken ernaar uit om Grimmway te ondersteunen bij het innoveren van nieuwe producten en het uitbreiden van zakelijke mogelijkheden in de categorie versgesneden, speciale groenten," aldus Roy Nishimori en Jan Berk, partner-eigenaren van San Miguel Produce, Inc. "Gezien de sterke overeenkomst van de kernwaarden van de twee bedrijven, zien we dit als een natuurlijke fit voor de ontwikkeling van de categorie."

Grimmway Farms is van plan om werkgelegenheid te bieden aan het bestaande team en zal doorgaan met de teelt van San Miguel's portfolio van producten in de huidige productiefaciliteit in Oxnard. Deze overname zal zorgvuldig worden uitgevoerd om een naadloze overgang voor zowel klanten als werknemers te garanderen.

Voor meer informatie:
Kaelyn Peterson
Grimmway Farms
Tel: +1 661 855 8978
[email protected]
www.grimmway.com

Publicatiedatum: