20 juni 2023, Wassenaar

Bengaalse Ambassade organiseert grootschalig Mango Festival

De Bengaalse Ambassade nodigt geïnteresseerden uit voor een spectaculair mango festival dat zal plaatsvinden op 20 juni 2023 @Bangladesh house, Hertelaan 8, 2243EK Wassenaar. Dit evenement, georganiseerd ter ere van de heerlijke mango's uit Bangladesh is speciaal gericht op Nederlandse exotische fruitimporteurs en liefhebbers van tropisch fruit.

"Bangladesh staat bekend om zijn sappige en lekkere mango's, die worden beschouwd als een van de beste ter wereld. De rijke smaak, zoete aroma en smeltende textuur maken de mango's uit Bangladesh een onweerstaanbare keuze voor fijnproevers over de hele wereld. Om deze uitzonderlijke vrucht te vieren en de veelzijdigheid ervan te benadrukken, organiseert de Bengaalse Ambassade het mango festival, waarbij alle aspecten van de Bengaalse mangosector worden belicht."

Het evenement staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in exotisch fruit, met name Nederlandse exotische fruitimporteurs, supermarkten, restaurants, chefs, en voedingsdeskundigen. Het mango festival biedt een unieke kans om direct contact te leggen met Bengaalse producenten en leveranciers, en om zakelijke mogelijkheden te verkennen voor de import van mango's uit Bangladesh.

De Bengaalse Ambassade nodigt geïnteresseerden van harte uit om het mango festival bij te wonen en uzelf onder te dompelen in de heerlijke wereld van mango's uit Bangladesh.

Voor meer informatie en registratie:
Jannatul Habib
Bengaalse Ambassade
ambassador.hague@mofa.gov.bd 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.