Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stabiele prijs in topsegment voor Sweet Sensation-peren

De bij The Greenery aangesloten Sweet Sensation-perentelers blikken terug op een mooi seizoen. De Sweet Sensation-peren leverden een stabiele prijs op, in het topsegment van
de markt.


Ton van Wiggen feliciteert Rene, Alfred en Bas

Eerder deze maand kwamen de telers bij elkaar voor de afsluiting van het teeltseizoen. Tijdens deze bijeenkomst nam regiocontroleur Co van Wiggen de telers mee in de sorteerresultaten. Productmanager Rob van der Weele liet de telers zien wat de resultaten waren van de marketinginzet. Ten slotte nam verkoper Ton van Wiggen de telers mee langs de commerciële resultaten.

Sweet Sensation-bokaal
De avond werd afgesloten met de jaarlijkse uitreiking van de Sweet Sensation-bokaal voor de teler met de hoogste kwaliteit (pack-out). Bas en Lena Zevenbergen hadden een pack-out van 77,9% binnen klasse I en behaalden hiermee de hoogste score. Vorig seizoen bereikten zij al een heel mooie tweede plaats. Hoe Bas en Lena het voor elkaar krijgen telkens bij de top te zitten? “Je moet ervoor zorgen dat alles klopt, zoals de bodemkwaliteit en het telen van de juiste retailmaat”, vertelt Bas.

René Kapelle uit Kraggenburg teelt voor het 2e jaar Sweet Sensation-peren en eindigde op de tweede plaats. De derde plaats ging naar Alfred van der Berg uit Wijk bij Duurstede. Vorig seizoen haalde hij nog de bokaal binnen.

Voor meer informatie:
www.sweet-sensation.eu/nl/de-peer 

Publicatiedatum: