B2B platform voor ontwikkeling Surinaamse agrarische sector

B4Agro&FoodSystems (B4AFS) en United Business Fair (UBF) 2023 bundelen hun krachten om Surinaamse 'agripreneurs' te tonen en investeerders aan te trekken om naar Suriname te komen voor duurzame ontwikkeling op de 6e editie van het Business-to-Business platform van Suriname.

"Hierbij nodigen wij alle bedrijven in of gerelateerd aan de agribusiness uit om mee te doen aan deze nieuwe golf van intersectoraal denken, zodat we deze duurzame sector in Suriname echt kunnen ontwikkelen", zo meldt de organisatie. "We hebben schone, verse, gezonde en lokale voedselproductie nodig om te streven naar minder voedselimport en het inkomen van vreemde valuta met de export te stimuleren. Zelfredzaamheid, ondernemerschap, inzetbaarheid, diversificatie van de economie, duurzame sector en lokale content ontwikkeling zijn allemaal sleutelwoorden, die deze visie op kwantiteit, kwaliteit en continuïteit in de agrosector voor Suriname ondersteunen."

B4AFS en UBF2023 creëren een landbouwpaviljoen op de United Business Fair. 

Voor meer informatie of reserveren:
B4Concepts
+5977528275
info@b4concepts.com 
www.b4concepts.com 

Bron: United News


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.