Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brazilië maakt kennis met coatings voor na de oogst

Liquidseal is blij de officiële introductie van hun coatings na de oogst aan te kunnen kondigen in Brazilië. Distributeur David Sánchez van GreenKeeper Brazil en verkoopmanager Jerry van Galen zijn onlangs begonnen aan een twee weken durende introductietour om commerciële tests uit te voeren voor hun markten in de regio São Paulo, Petrolina (Pernambuco) en Linhares (Espirito Santo) in Brazilië. Het introductieprogramma omvatte (veld)bezoeken aan zowel teeltbedrijven als verpakkingsbedrijven, die actief zijn in de verssector van avocado's, limes, mango's en papaja's.

Met de intrede op de Braziliaanse markt zullen de producten van Liquidseal's voor het verlengen van de houdbaarheid van fruit en groenten binnenkort ook lokaal beschikbaar zijn op een kosteneffectieve en milieuverantwoorde manier. Onze toegewijde distributeur biedt begeleiding bij het testen en ondersteuning na de verkoop in heel Brazilië.

Respect voor producten, partners en planeet
Liquidseal's jarenlange reputatie als partner van fabrikanten en importeurs over de hele wereld, in combinatie met het assortiment van bekroonde, duurzame coatings, weerspiegelt de niet aflatende inzet voor het behoud van wereldwijde hulpbronnen door afval te voorkomen.

De lokale distributeur biedt een uitzonderlijke klantenservice en ondersteuning, zodat klanten in Brazilië toegang hebben tot kwaliteitsproducten die voldoen aan hun unieke behoeften.

Duurzame oplossingen voor verse producten
Liquidseal is enthousiast over hun toetreding tot Brazilië en kijkt ernaar uit bij te dragen aan de inspanningen van het land om voedselafval te verminderen en het milieu te beschermen. Ze zijn vastbesloten om een positieve impact te hebben op de Braziliaanse markt op een effectieve, efficiënte en milieuvriendelijke manier. Neem vandaag nog contact op met uw lokale Liquidseal-distributeur in Brazilië voor meer informatie over onze innovatieve coatings op plantaardige basis en hoe deze uw bedrijf ten goede kunnen komen.

Voor meer informatie:
David Sánchez
GreenKeeper Brazil
david@gkbrazil.com.br 

Jerry van Galen
Liquidseal B.V.
Schuttersveld 9
2316 XG Leiden
Tel: +31(0)71 3014314 
jvangalen@liquidseal.nl 

Publicatiedatum: