Ron Jongejan, Ibacem Holland:

"Eerste Tommy Atkins-mango's arriveren op goede markt"

Tholen - De eerste containers Tommy Atkins mango's van het seizoen voor Ibacem Holland zijn gearriveerd bij LBP in Maasdijk. "We verwachten wekelijks twee tot drie containers binnen te krijgen", vertelt Ron Jongejan, die sinds dit jaar de Braziliaanse mango- en druiventeler in Europa vertegenwoordigt.

"De mangomarkt is zeer goed en met Pasen in het vooruitzicht zal de vraag de komende dagen alleen nog maar toenemen. De prijzen van de mango's liggen met 6-7 euro op een goed niveau. Ook de kwaliteit van de mango's ziet er goed uit. Wel vallen de mango's dit jaar klein. Het gros van het aanbod zal bestaan uit de maten 10 en 12", vertelt Ron.

Aanvullend op het assortiment Tommy Atkins zal Ibacem Holland de komende tijd ook mango's van de variëteit Palmer binnenkrijgen. De eerste Keitt-mango's worden pas in juni verwacht. Naast de binnen-komsten in Maasdijk levert Ibacem ook de nodige mango's voor de programma's rechtstreeks naar de retailklanten.

Ron blikt tevreden terug op de start van het verkoopkantoor in Nederland. "Onze klanten ervaren het als erg prettig om rechtstreeks met de bron te spreken. Naast de mango's leveren we ook jaarrond druiven en willen we voor komend jaar ons assortiment uitbreiden met avocado's, gember en limes."

Voor meer informatie:
Ibacem Holland 
Honderdland 50
2676 LS Maasdijk
Mob: +31 6 13050246 
ronjongejan@ibacem.nl  
www.ibacem.nl    


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.