Perfect introduceert nieuwe AI-sorteertechnologie

Op de Fruit Logistica in Berlijn introduceert Perfect met Perfect-Sort, de nieuwste Deep Learning technologie voor haar Uni-Grader sorteermachines. Perfect-Sort is nieuw opgezet en ontwikkeld op basis van Artifical Intelligence technologie. Perfect-Van Wamel heeft hierbij samengewerkt met oud-medewerkers van de Radboud Universiteit Nijmegen en input van gebruikers wereldwijd.

"Het is een uitdagend speelveld waarin telers en handelaren zich bevinden. Er is een toenemende druk op kosten en gekwalificeerd personeel is schaars. Tevens hebben sorteerders te maken met een snel veranderende marktvraag van producten in specifieke sorteringen, kwaliteiten en verpakkingen. Het is noodzakelijk om hier snel en efficiënt op te reageren", aldus het team van Perfect-Van Wamel.

"Met Perfect-Sort kunnen sorteerklanten optimaal inspelen, op deze veranderende marktomstandigheden en hun product afzetten tegen de hoogste verwaarding. Optimaal betekent ook dat er minder uren aan de machine nodig zijn en tevens ‘waste’ verder wordt verminderd. De Uni-Grader cupsorteermachines van Perfect zijn ontwikkeld op basis van 30 jaar ervaring in sorteertechniek en hebben een zeer goede reputatie. Ook 'moeilijke' vruchten zoals Conference peren worden perfect gesorteerd door accurate en vruchtvriendelijke technieken."

"Bij de ontwikkeling van Perfect-Sort is extra veel aandacht besteed aan het gebruiksgemak. Het systeem is eenvoudig te bedienen en werkt intuïtief. De gebruiker selecteert hierdoor gemakkelijk klassen en kan snel een klant/productspecificatie samenstellen. Informatie wordt logisch en overzichtelijk getoond. Ook genereert het systeem waardevolle data die op een andere wijze benut kan worden, zoals in een ERP-systeem. De Perfect Deep-Learning technologie zorgt voor een optimaal sorteerresultaat onder alle omstandigheden. Het stelt de gebruiker in staat om exact in te spelen op de specificaties van (retail)klanten en wat de markt op dat moment vraagt. Met Perfect-Sort blijven klanten groeien dankzij het maximaliseren van de opbrengst van hun product."

Ook bestaande Perfect machines van de generatie Uni-Grader kunnen eventueel worden voorzien van het nieuwe Perfect-Sort Artifical Intelligence systeem.

Perfect-Van Wamel is aanwezig op de Fruit Logistica: Hal 2.1, Stand C-30

Voor meer informatie:
Perfect-Van Wamel
Energieweg 1
6658 AE Beneden-Leeuwen, Nederland
Tel. 0487-592944
perfect@vanwamel.nl
www.perfect-sort.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.