Isla, de nieuwe ananassnijmachine van Zummo

Zummo combineert opnieuw modern design met geavanceerde technologie in haar nieuwe product: Isla. Een nieuwe verkoopmachine die het proces om een verse ananas om te zetten in een kant-en-klaar formaat maximaal vereenvoudigt, de klanten een innovatieve winkelervaring biedt en de inkomsten van het bedrijf verhoogt.

In slechts 15 seconden snijdt Isla de kroon door, verwijdert hij de schil en verwijdert hij de kern van de ananas en snijdt hij hem in schijven, stukken of sticks. Bovendien is het apparaat aanpasbaar voor verschillende maten, waardoor de ananas optimaal wordt benut.

In lijn met de nieuwste producten van Zummo heeft Isla een modern en eigentijds design dat kan worden aangepast aan de huisstijl van elk bedrijf.

En dat is nog niet alles, dankzij de Zummo Cloud-technologie is het mogelijk om het verbruik en de prestaties van Isla bij te houden, waarvan de kennis het mogelijk maakt om de rentabiliteit van elke vestiging te verhogen. Met dit systeem kunt u op elk moment de status van de machine kennen en veel van haar processen controleren.

Met deze lancering consolideert Zummo haar positie als wereldleider in het ontwerp en de productie van automatische groenten- en fruitsapmachines, die haar producten in meer dan 100 landen levert.

Voor meer informatie:
Zummo
C/ Cádiz, 4 - 46113 Moncada
Valencia (Spanje)
Tel.: +34 961 301 246
Zummo@Zummo.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.