Bolzano, 17-19 november 2022

Nog mogelijkheid tot inschrijving Interpoma tegen gereduceerd tarief

Digitalisering en duurzaam gebruik van hulpbronnen in de appelteelt worden de hoofdthema's van de Interpoma 2022, zowel wat betreft het congres als de Interpoma Award.

Op 17 en 18 november vindt het traditionele Interpoma-congres plaats in het Italiaanse Bolzano. In de schijnwerpers staan de Amerikaanse appelmarkt en robotoogst. 's Werelds belangrijkste fabrikanten van appeloogstrobots grijpen dan ook de gelegenheid te baat om er hun innovaties voor te stellen. Zoals altijd zijn er enkele nieuwigheden in het programma, te beginnen met de congrescoördinator: Walter Guerra, sinds 2005 hoofd van de werkgroep Pomologie aan het Laimburg Onderzoekscentrum, waarvan hij sinds 2021 adjunct-directeur is.

Tickets voor deelname aan het Interpoma-congres worden online gekocht. Tot en met 31 augustus kan dat nog tegen een Early Bird-tarief van € 54.

Op de belangrijkste wereldbeurs gewijd aan appelen wordt ook telkens de Interpoma Award uitgereikt. Dit jaar beloont de wedstrijd technologische innovaties op het gebied van waterbesparing. Er zijn twee prijzen: de ene is bestemd voor bedrijven of particulieren, de andere voor start-ups. Het oordeel van de deskundige jury zal in beide gevallen gebaseerd zijn op de voorgestelde producten of diensten, zoals machines, systemen, componenten en apparaten. Aanvragen tot deelname aan de wedstrijd moeten uiterlijk 30 september 2022 in het Engels naar het volgende e-mailadres opgestuurd worden:  interpoma@fieramesse.com.

Voor meer informatie:
www.fierabolzano.it/it/interpoma/interpoma-congress 
www.fierabolzano.it/it/interpoma/interpoma-award-2022 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven