Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Blueberry World Tour komt aan in Marokko

Donderdag 9 juni zal in de zalen van het Hyatt Regency Casablanca een bijeenkomst van de Marokkaanse blauwe bessensector worden gehouden in het kader van de World Blueberry Tour. De tournee komt voor het eerst naar Marokko, via het XXIII International Blueberry Seminar dat in de karakteristieke stad Casablanca zal worden gehouden.

Strategische analyse van de sector
Het programma is bedoeld om de belangrijkste technische en commerciƫle kwesties te behandelen die van belang zijn voor Marokkaanse telers, of die nodig zijn om mee te werken aan hun ontwikkeling, en zal beginnen met een analyse van de factoren die de Marokkaanse blauwe bessensector onderscheiden, door Hassan Ouabouch , Ph.D. in Economie van de Hassan II Universiteit van Casablanca. Vervolgens zal de huidige stand van de sector en de prognoses worden geanalyseerd door de voorzitter van de Marokkaanse rode vruchtentelers, Amine Bennani.

Ter afsluiting van dit eerste blok zullen de aanwezigen in detail kennis kunnen nemen van de visie van de CoCEO van FallCreek, Cort Brazelton, die de wereldwijde blauwe bessenmarkt analyseert en de beste concurrentiestrategieƫn presenteert.

Bron: blueberriesconsulting.com

Publicatiedatum: