Kruidige magnetron-klare aardappelen om na te grillen op bbq

Grillen is een hoogtepunt van het zomerseizoen. En Tasteful Selections® is er klaar voor om consumenten de hele zomer lang te laten genieten van verse aardappelen.

"We bieden nieuwe magnetron-klare trays aan voor het grilseizoen," zegt Tim Huffcutt. "Ons culinaire ontwikkelingsteam heeft smaakmakers ontwikkeld die onze hapklare aardappelen zullen verrijken."

Elk product bevat Sunburst Blend™-aardappelen, met een kruidenpakket, verpakt in een handig bakje voor in de magnetron. Consumenten kunnen deze  bijgerechten in de magnetron bereiden of de aardappelen eerst in de magnetron bereiden en ze daarna op de grill afbakken, zoals beschreven op de achterkant van de verpakking.

Er zijn twee nieuwe kruidenmengsels:

  • American Blend: Een gedurfde mix van zeezout, grof gemalen peper en specerijen; past goed bij gegrilde biefstuk, karbonades, hamburgers, gebraad en andere groenten.
  • Knoflook Parmezaan: Een klassieke hartige combinatie van knoflook en romige Parmezaanse kaas; goed te combineren met gegrilde kip, vis, zeevruchten en andere groenten.

Voor meer informatie:
Tim Huffcutt
RPE, Inc.
Tel: +1 800 678 2789
tim.huffcutt@rpespud.com
www.rpespud.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven