Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kruidige magnetron-klare aardappelen om na te grillen op bbq

Grillen is een hoogtepunt van het zomerseizoen. En Tasteful Selections® is er klaar voor om consumenten de hele zomer lang te laten genieten van verse aardappelen.

"We bieden nieuwe magnetron-klare trays aan voor het grilseizoen," zegt Tim Huffcutt. "Ons culinaire ontwikkelingsteam heeft smaakmakers ontwikkeld die onze hapklare aardappelen zullen verrijken."

Elk product bevat Sunburst Blend™-aardappelen, met een kruidenpakket, verpakt in een handig bakje voor in de magnetron. Consumenten kunnen deze  bijgerechten in de magnetron bereiden of de aardappelen eerst in de magnetron bereiden en ze daarna op de grill afbakken, zoals beschreven op de achterkant van de verpakking.

Er zijn twee nieuwe kruidenmengsels:

  • American Blend: Een gedurfde mix van zeezout, grof gemalen peper en specerijen; past goed bij gegrilde biefstuk, karbonades, hamburgers, gebraad en andere groenten.
  • Knoflook Parmezaan: Een klassieke hartige combinatie van knoflook en romige Parmezaanse kaas; goed te combineren met gegrilde kip, vis, zeevruchten en andere groenten.

Voor meer informatie:
Tim Huffcutt
RPE, Inc.
Tel: +1 800 678 2789
tim.huffcutt@rpespud.com
www.rpespud.com

Publicatiedatum: