Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

50.000 Keniaanse aardappeltelers gaan samenwerken met Agrico PSA

Agrico PSA heeft onlangs een nieuwe mijlpaal bereikt: meer dan 50.000 Keniaanse aardappeltelers zijn nu digitaal partner via hun Facebook-pagina. De Facebook-pagina van PSA is uitgegroeid tot een platform waar aardappelkennis tussen Keniaanse telers wordt gedeeld, verbindingen tussen telers en afnemers worden ondersteund en waardeketenontwikkelingen worden gedeeld.

Vanaf het begin is Agrico PSA zich ervan bewust geweest dat zij het voortouw moesten nemen in het ondersteunen van Keniaanse aardappeltelers om op de meest efficiƫnte manier samen te werken en aardappelkennis te delen. Gezien het grote aantal Keniaanse aardappeltelers - zo'n 800.000 - waren zij zich bewust van hun fysieke beperkingen.

Daarom waren zij ervan overtuigd dat zij ook moderne digitale middelen moesten gebruiken om efficiƫnt te communiceren. Gezien het hoge gebruik van mobiele telefoons in Kenia en de populariteit van Facebook in hun doelmarkt, besloten ze Agrico PSA's Facebook pagina op te richten.

Bron: potatopro.com

Publicatiedatum: