Conserveringstechniek kan de houdbaarheid van fruit minimaal verdubbelen

Nu veel fruit op het zuidelijk halfrond het hoogtepunt van de oogst ingaat, zal de omvang van de im- en export van overzees fruit geleidelijk toenemen. Wereldwijde capaciteitsbeperkingen en containertekorten, gekoppeld aan de huidige pandemische schommelingen en tal van onzekerheden hebben geleid tot verhoogde risico's bij de opslag en het vervoer van groenten en fruit.

Wojinzheng Biotechnology is gespecialiseerd in diensten voor de houdbaarheid van groenten en fruit na de oogst. Zijn product Angel Fresh is geschikt voor een groot aantal ethyleengevoelige gewassen, zoals appelen, peren, kiwi's, avocado's, mango's en dragonfruit. Debby, hoofd van het bedrijf, gebruikte kiwi's als voorbeeld voor de toepassingen en voordelen van het product.

Debby: "In het geval van kiwi's bijvoorbeeld (lokaal Chinees fruit dat in het najaar wordt geoogst en na opslag met onze technologie wordt behandeld) kunnen sommige rassen worden opgeslagen tot mei-juni van het volgende jaar, waardoor de opslagperiode met wel 120-150% wordt verlengd. Onze Angel Fresh-technologie is in staat om de houdbaarheid voor de klant aanzienlijk te verlengen. Dit is als het toevoegen van een 'verzekeringspolis' aan de opslag van groenten en fruit, waardoor meer flexibiliteit wordt geboden in geval van onverwachte gebeurtenissen en vertragingen bij de verlading."

Over de voordelen van Angel Fresh zei Debby: "Angel Fresh is verkrijgbaar in een groot aantal formaten en in verschillende verpakkingen voor alle aspecten van de opslag en het vervoer van groenten en fruit na de oogst. Bovendien zijn onze producten kosteneffectief, doeltreffend in de toepassing en eenvoudig in het gebruik, waarbij het zakje gewoon in het doosje wordt geplaatst."

Wojinzheng Biotechnology is een bedrijf dat gespecialiseerd is in diensten voor de bewaring van groenten en fruit na de oogst, met bijna tien jaar ervaring op de lokale Chinese markt, eigen O&O-, analyse- en serviceteams en afzetkwalificaties in landen als Argentinië en de Dominicaanse Republiek. Wij zijn momenteel op zoek naar verkoopagenten in andere regio's. "Naast ons bestaande productassortiment hopen wij met meer groentegroothandelaren, exporteurs, verpakkers en agenten te kunnen samenwerken om de verliezen in de groenteketen te helpen verminderen. Wojinzheng kan ook gratis monsters naar klanten sturen om te testen."

Voor meer informatie:
Wojinzheng Biotechnology (Beijing) Co. // SPM Biosciences (Beijing) Inc.
Contactpersoon voor China:
Manager Zhang
+86 13346382666
zhangxindong@spmbio.com
www.spmbio.com

Regionaal contact:
Debby Wang
+86 13141463919
debbywang@plmbio.com
www.spmbio.com


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven