NatuWrap: coating die waterverlies tegenhoudt en zuurstof en schimmel buitenhoudt

De conservering van groenten en fruit vereist een slimme innovatie om het natuurlijke rijpingsproces te vertragen en de producten langer vers te houden. Dit stopt op zijn beurt de verspilling en zorgt er ook voor dat de klanten groenten en fruit krijgen van de beste kwaliteit. NatuWrap werd ontworpen om de versheid van de producten te verlengen.

NatuWrap is een eetbare coating die uniek is in vergelijking met alle andere groenten- en fruitcoatings die zijn ontworpen om de houdbaarheid te verlengen. NatuWrap is een dunne coating die in wezen het verlies van water stopt en voorkomt dat zuurstof en schimmel in het product binnendringen.

Vergeleken met andere oplossingen op de markt, is het 50 keer efficiƫnter. Het is ook de enige zelfassemblerende nanoklei-composiet die er is, wat het product uniek maakt. NatuWrap voldoet aan de Amerikaanse FDA-vereisten voor veilige menselijke consumptie en is geregistreerd voor gebruik op biologische producten. De componenten waaruit dit product bestaat zijn eetbaar, kleurloos en smaakloos. Het is een eenvoudige dompel- of spraymethode waarbij gebruik wordt gemaakt van standaard verkrijgbare apparatuur.

Bron: newswatchtv.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven