Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NatuWrap: coating die waterverlies tegenhoudt en zuurstof en schimmel buitenhoudt

De conservering van groenten en fruit vereist een slimme innovatie om het natuurlijke rijpingsproces te vertragen en de producten langer vers te houden. Dit stopt op zijn beurt de verspilling en zorgt er ook voor dat de klanten groenten en fruit krijgen van de beste kwaliteit. NatuWrap werd ontworpen om de versheid van de producten te verlengen.

NatuWrap is een eetbare coating die uniek is in vergelijking met alle andere groenten- en fruitcoatings die zijn ontworpen om de houdbaarheid te verlengen. NatuWrap is een dunne coating die in wezen het verlies van water stopt en voorkomt dat zuurstof en schimmel in het product binnendringen.

Vergeleken met andere oplossingen op de markt, is het 50 keer efficiƫnter. Het is ook de enige zelfassemblerende nanoklei-composiet die er is, wat het product uniek maakt. NatuWrap voldoet aan de Amerikaanse FDA-vereisten voor veilige menselijke consumptie en is geregistreerd voor gebruik op biologische producten. De componenten waaruit dit product bestaat zijn eetbaar, kleurloos en smaakloos. Het is een eenvoudige dompel- of spraymethode waarbij gebruik wordt gemaakt van standaard verkrijgbare apparatuur.

Bron: newswatchtv.com

Publicatiedatum: