Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruchtwelt Bodensee verplaatst naar januari 2023

Pas in januari 2023 kunnen er weer ideeën worden opgedaan tijdens de branchebijeenkomst. "Waar we helaas al voor vreesden, wordt inderdaad waarheid: vanwege het beursverbod van de coronaverordening die op 28 januari 2022 in deelstaat Baden-Württemberg in is gegaan, kan Fruchtwelt Bodensee niet plaatsvinden", zegt beursdirecteur Klaus Wellmann.

"We betreuren dit zeer, aangezien we sinds afgelopen juli alweer veertien beurzen succesvol konden houden. De actuele ontwikkelingen en de daarop gebaseerde politieke beslissingen laten echter geen andere keuze." De volgende bijeenkomst die gehouden wordt van 13 tot en met 15 januari 2023 in Friedrichshafen zal inspiratie bieden over brancheonderwerpen uit de professionele fruitteelt, distillatie en landbouwtechniek.

Noodgedwongen verplaatsing van het evenement
Nadat Fruchtwelt Bodensee in 2020 nog door kon gaan voorafgaand aan de toenmalige lockdown, dwingt de vierde pandemiegolf de organisatoren nu om de bijeenkomst te verplaatsen. Fruchtwelt Bodensee, die slechts iedere twee jaar plaatsvindt, is een belangrijke ontmoetingsplaats voor de branche. "We wijken dit keer af van de tweejaarlijkse rotatie van het evenement en bieden de branche komende januari al een forum voor de persoonlijke uitwisseling“, zegt projectleidster Petra Rathgeber.

"Bovendien zullen er tijdens de oorspronkelijke beursdata van 18 tot en met 20 februari 2022 digitale voordrachten plaatsvinden. Zo geven we de Fruchtwelt-community een platform voor een brancheoverstijgende dialoog. Dit is belangrijk voor ons en onze partners, aangezien de informatiebehoefte ook in het voorjaar al zeer hoog is."

Voor meer informatie:
www.visit.fruchtwelt-bodensee.de

Publicatiedatum: