Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Empack 2024

De Empack 2024, gehouden in de Evenementenhal Gorinchem op 9, 10 en 11 april, was weer een mooi event voor de verpakkingsindustrie. Een hal vol verpakken, wegen en etiketteren bij elkaar. Met nieuwe toevoegingen zoals De Showroom en de Consumentenverpakkingsstraat bood het event ook een educatief en informatief karakter.

Belangrijke thema's zoals circulariteit en duurzaamheid stonden centraal, met pitches en discussies. De winnaar van de 'Circular Product Award', Thijs Wester van PAKT B.V., deelde zijn visie op de herbruikbare toekomst van glazen verpakkingen. Empack Next Level trok veel belangstelling met zijn educatieve sessies en innovatieve verpakkingsoplossingen. Het evenement bood ook ruimte voor discussies over automatisering en de toekomst van de industrie.

Op het gebied van AGF en verpakken waren ook weer veel toeleveranciers aanwezig die in meer of mindere mate 'iets' hebben met AGF. In de fotoreportage nemen we je mee in een rondje over de beurs.

De volgende Empack in 2025 staat gepland op 2 en 3 april in de Brabanthallen Den Bosch.