Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

"Grandissimo-ananas is de perfecte bondgenoot in de wintermaanden"

Vitaminerijke ananas is de ideale fruitsoort om de wintermaanden mee door te komen, meer smaak aan maaltijden te geven en je dagelijkse portie vitaminen binnen te krijgen. Del Monte Gold is wereldwijd het meest verkochte ras verse ananas, hetgeen te danken is aan zijn aantrekkelijke goudgele kleur, sappige en zoete vruchtvlees en brede maatsortering. Naast het ras Original ligt de focus nu ook op het ras Grandissimo.

"Dit ananasras, in maat 5, heeft een gewicht tussen de 2 en 2,5 kilo en kan gegeten worden bij ontbijt, lunch of diner en als tussendoortje. Gegrild in de oven, als onderdeel van een salade of een compote, er zijn talloze manieren om van de heerlijke smaak en het goede van ananas te genieten."

"Ananas bevat geen vet (100gr ananas bevat minder dan 0,5gr vet), is rijk aan vitaminen (100gr ananas levert meer dan 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid), mangaan, mineralen, vezels en vocht. Het is een frisse dorstlesser die nauwelijks calorieën bevat."

"Ananas heeft een heilzame werking tegen oxidatieve stress die in verband wordt gebracht met obesitas, omdat het de rode bloedcellen en pre-vetcellen beschermt en op deze wijze het antioxidatieve vermogen van het lichaam versterkt. Ananas geeft snel een verzadigd gevoel en is daarom de perfecte bondgenoot om na de feestdagen mee te ontgiften."

"De Grandissimo-ananas maakt onderdeel uit van de Del Monte Gold Extra Sweet-rassen. Hij wordt geoogst wanneer hij rijp is en per schip verladen. Het fruit is vetvrij en zit boordevol vitamine C, vezels en natuurlijke antioxidanten. Het ras is betaalbaar en wordt duurzaam geteeld. Het merkt verlaadt daarnaast twee andere smakelijke ananasrassen per zeevracht: Original (groener, geplukt bij optimale rijpheid en per schip verladen) en Honeyglow (beperkte aanvoer, gouden schil, geplukt bij optimale rijpheid en per schip verladen). Tot slot is er een vierde ras dat eveneens wordt geoogst als het de optimale rijpheid heeft bereikt. Dit ras wordt per luchtvracht verzonden en is zodoende binnen 48 uur na de oogst al beschikbaar."

Vol energie: ananas-fiets combo
“Fresh Start” is de naam van de actie die Del Monte Frankrijk van januari tot april 2022 organiseert. Bij iedere aankoop van ananas maakt men kans op een e-bike. Del Monte hoopt hiermee bewustzijn te creëren en consumenten aan te moedigen vaker ananas te eten om hun lichaam te ontgiften. Ananas is goed voor de gezondheid, maar ook voor de planeet! Wanneer men geniet van de smakelijke ananas van Del Monte dan betekent dit ook een keuze voor: 

  • Ananas die duurzaam wordt geteeld op een CO2-neutraal bedrijf in Costa Rica.
  • Een bedrijf dat meegroeit met de maatschappij en investeert in de bescherming van de planeet. 

Voor meer informatie:
Tala Nasr
Fresh Del Monte
Tel: +31 105242222
tnasr@freshdelmonte.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven