23 tot 25 maart

Gratis vervoer en hotel voor Nederlandse deelnemers aan Agritrade in Guatemala

De 20e editie van Agritrade vindt plaats in Guatemala, van 23 tot 25 maart. Hoewel de organisatie heeft overwogen om het evenement virtueel te laten plaatsvinden, zou de huidige pandemische situatie een fysiek evenement mogelijk moeten maken. Er zullen extra maatregelen worden genomen om de veiligheid van alle aanwezigen te garanderen.

William Turton, commercieel adviseur van de ambassade van Guatemala in Nederland, geeft aan dat de organisatie voor de 20e editie serieus heeft nagedacht over een virtueel evenement. "Ongeveer een jaar geleden hebben we besproken of de editie van dit jaar een virtueel evenement zou worden. De crisis is echter gaan veranderen en we hebben nu het gevoel dat een fysiek evenement niet onmogelijk is om te realiseren. Er is op dit moment geen lockdown in Guatemala, in tegenstelling tot sommige Europese gebieden, en de organisatie heeft er alles aan gedaan qua veiligheidsmaatregelen om een veilig evenement te garanderen."

"Agritrade zal exposanten uit de hele Midden-Amerikaanse regio laten zien," zegt Turton. "Bezoekers zal worden gevraagd om een veilige afstand tot elkaar te bewaren, evenals gezichtsmaskers te dragen. Een PCR-test of vaccinatie zal ook vereist zijn om binnen te komen, zoals nu gebruikelijk is in internationale protocollen voor Covid-19," legt Turton uit. Hij hoopt op een succesvol evenement: "Bedrijven uit de hele Midden-Amerikaanse regio zullen tijdens Agritrade exposeren. Niet alleen de AGF-sector zal tijdens de beurs vertegenwoordigd zijn. Ook de sectoren materiaalvoorziening, transport en logistiek, bewerkte producten en bloemen nemen deel aan het evenement."

"Voor Nederlandse bedrijven binnen deze sectoren hebben we mogelijkheden gecreëerd om hen te helpen het evenement bij te wonen. Dit betekent dat hotels en reizen worden verzorgd en we helpen door hun agenda te vullen met vergaderingen als deze bedrijven dat wensen. Bedrijven kunnen deze extra service aanvragen en wij zullen elk geval afzonderlijk bekijken," besluit Turton.

Voor meer informatie:
William Turton
Commercial Counsellor- Embassy of Guatemala
Agritrade
(+31) 070 3020 253
Wturton@minex.gob.gt 
agritradecentralamerica.org 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven