Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Experience Center en kantoorruimte voor Sismatec nadert eindfase

Al sinds 1963 levert Sismatec machines van A-merken voor het bereiden, bewerken, portioneren, vullen, doseren, wegen en verpakken van voedsel en farmaceutische artikelen. Eenvoudige bediening, veilig werken, en efficiency verbeterend, zijn kenmerkend voor de machines die Sismatec levert. Sismatec vertegenwoordigt uitsluitend A-merken. Ook is het bedrijf in staat om machines aan te vullen met andere machines en zo complete lijnen te leveren. Zij vertegenwoordigen de volgende A-merken: Treif, Turbo, Rex, Mado, Vakona, Webomatic, Proseal, Bilwinco en Schomaker convenience.

"De afgelopen tijd zijn we behoorlijk uit ons spreekwoordelijke “jasje gegroeid”. We zijn momenteel druk bezig met het realiseren van het volledig nieuwe Experience Center én kantoorruimte, die naar verwachting in februari 2022 opgeleverd worden", aldus het bedrijf.

Van concept tot ontwerp
"In samenwerking met architecten en bouwbedrijf is er een totaal plan op maat gemaakt, van een ontwerp voor het uitbreiden van een nieuwe hal én kantoorruimte. De vorderingen lopen gestaag, dagelijks wordt er hard aan de bouw gewerkt. En lopen de huidige projecten bij onze relaties gewoon door. Als de vorderingen zo doorgaan, verwachten wij dat rond Kerst het stukadoorswerk voltooid is en dat wij met trots mogen melden dat in februari 2022 de oplevering is van het nieuwe kantoorpand en Experience Center."

Experience Center
"Trots zijn we op de ontwikkelingen van ons gloednieuwe Experience Center in Almelo. De nieuwe hal wordt het Experience Center, wat de centrale plek wordt voor inspiratie, beleving én uiteraard om ons scala van mogelijkheden qua machines en applicaties te tonen. In het Experience Center kunnen we veel van ons portfolio laten zien."

"Het Experience Center wordt niet alleen een inspiratieplek waar onze klanten terecht kunnen met hun vragen, maar dient ook een echte plek te worden waarbij wij klanten kunnen begeleiden richting de beste totaaloplossing. En die beste totaaloplossing voor de klant willen wij realiseren door het verschil te maken om op een zo meest inspirerende- en efficiënte manier het Experience Center in te richten."

"Bovendien bieden wij de klant de mogelijkheid om hun product mee te nemen, zodat wij deze ter plekke kunnen bewerken/verpakken met behulp van onze machines. Wij willen elke klant stap voor stap meenemen in dit proces. Wij zijn ervan overtuigd dat deze interactieve sessie waardevol is voor het verder bouwen van onze klantrelatie. Daarnaast biedt de showroom ook een plek om nieuwe klanten uit te nodigen om samen de inspiratieroute langs de machines te betreden."

Sfeer Experience Center en kantoor
"Het nieuwe kantoorpand wordt in een moderne stijl ingericht. Ons nieuwe kantoor biedt veel meer dan alleen een plek waar onze werknemers werken… het is dé plek waar collega’s samen sparren, brainstormen en samen komen tot een totaaloplossing voor onze klanten. Het kantoorpand krijgt een open karakter door de vele glazen puien die geplaatst worden. Wij zijn trots op deze ontwikkelingen en kijken ernaar uit om onze eerste klanten in februari 2022 te ontvangen en samen de Experience Center Route te doorlopen", aldus de machineleverancier.

Voor meer informatie:
Jasper Slaghekke
Sismatec B.V. / Proseal
Postbus 441 – 7600 AK Almelo
Twentepoort Oost 8 - 7609 RG Almelo
+31 (0)546 874113
j.slaghekke@sismatec.nl    


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven